Life&style
Foto: Jolie Petite, torta povodom Valentinova

Jolie Petite Patisserie nudi valentinovsku tortu za dvoje, ali pojeli bismo je i sami, koliko je dobra!

  • Slastice i Valentinovo su dvije stvari koje odlično idu jedna uz drugu - uvriježilo se dragu osobu darovati bar nekim slatkišem 
  • Jer kakav je znak pažnje slađi od onog ukusnog i slatkog? I ne mora biti iz vlastite pećnice, zar ne?
  • Dapače, rijetko kome će ispasti valentinovska torta ovako savršena izgleda, boje i okusa kao što je ova slastičarnice Jolie Petite Patisserie
  • Pročitaj više: Jolie Petite ima novu slasticu: Ove kremšnite su najelegantnije ikad, a doslovno se tope u ustima

Poznata zagrebačka slastičarnica, Jolie Petite Patisserie, od samog otvaranja mjesto je ukusnih kolača i ugodne atmosfere. Možemo reći da je u vrlo kratkom roku stekla status jedne od kultnih slastičarnica u glavnom gradu Hrvatske, a ono što je još važnije, uspješno ga je i zadržala do dana današnjeg. Njihovi kolači su lagani, ali puni okusa i izgledaju kao prava mala umjetnička remek djela pa ponekad na slikama nismo sigurni je li riječ o slastici ili nekom ukrasnom predmetu. 

Obzirom da je stiglo vrijeme Valentinova, a poznato je da se u to vrijeme kupuju torte i kolači svojim boljim polovicama, ali i odlazi u slastičarnice na uživanje u istima, Jolie Petite Patisserie je predstavio svoju verziju Valentinovo torte. Torta je namijenjena za dvije osobe, ali ne brinite, nećemo nikome reći ako u njoj želiš uživati sama, i mi bismo je poželjele samo za sebe ;-). 

Foto: Jolie Petite, torta povodom Valentinova | Autor: Jolie Petite Jolie Petite Foto: Jolie Petite, torta povodom Valentinova

Valentinovska torta za dvoje dolazi u crvenoj boji s bijelim preljevom koji na sebi ima četiri srca izrezana iz bijele glazure. Koja nije potpuno bijela već je ukrašena tj. poprskana plavim, narančastim i žutim točkicama. No, to je samo izgled. Koji je savršen, ali okus je u najmanju ruku jednako bitan. A on je rapsodija višnje i čokolade, klasičan i neodoljiv slastičarski spoj.

Iako je Jolie valentinovska torta oglašena kao torta za dvoje, u slastičarnici su nam otkrili da ipak nije tako mala. Najele bi se i četiri osobe - kad bi double date bio opcija na Dan zaljubljenih... Cijena ovog malog umjetničkog djela na tanjuru je 24 eura i tortu treba, naravno, naručiti što prije. 

Photo: Jolie Petite
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    lijepo
  • DragoH

    Hmmm.