Life&style

Jedan od najprodavanijih IKEA tepiha ima novu, nižu cijenu. Dolazi u 5 boja pa smo sigurni da će jedan biti tvoj

  • Jedna od najjednostvnijih načina za unošenje primjetne promjene u prostor je promjena (ili dodavanje) tepiha
  • Tepih nije samo funkcionalan, ima i estetsku vrijednost. Također, može vizualno smanjiti, ali i povećati prostor 
  • IKEA je na web trgovini objavila kako popularni model Morum ima novu, sniženu cijenu pa smo veselo zapljeskali

Ako želiš neku vrstu promjene, u dom unijeti malo svježine ili ga prilagoditi novoj sezoni u kojoj se nalazimo, jednostavan način je upravo promjenom ili dodavanjem tepiha. Ipak, neće svaki tepih u prostoru napraviti pozitivnu razliku. Važno je pripaziti na njegovu debljinu, veličinu i boju, kao i način na koji ćeš ga uklopiti u prostor. Uz pomoć tepiha možeš dodatno naglasiti postojeći namještaj tako da ga postaviš ispod istoga kao kontrast koji će privući poglede te povezati sav namještaj u jednu cjelinu.

Iako traženje idealnog tepiha može biti poprilično naporan i težak proces, s nekim modelima nikada nema pogreške. Jedan od takvih je i Morum, IKEA tepih koji je jedan od najprodavanijih u trgovini, a dolazi u 5 različitih boja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IKEA (@ikea)

Odlična vijest je to što se upravo ovaj model tepiha pronašao na IKEA odjelu proizvoda s novom sniženom cijenom, te sada košta 69,99 eura umjesto 99,99 eura. Morum tepih je dio stalne IKEA postave, a riječ je o tepihu ravnog tkanja. Možeš ga koristiti kao dekorativni element, a ako na njega postaviš stol i stolice noge im neće u njega utonuti niti zapinjati za tkaninu. 

 | Autor: Foto: IKEA, Morum tepih (69,99 eura)

IKEA Morum tepih dolazi u pet različitih boja - bež, svijetloplavoj, svijetlo žutoj, tamno sivoj i zelenoj. Ovaj šarolik izbor boja nije toliko čest za jedan model tepiha, a boje ti daju mogućnost da uneseš vedre ili tamne tonove u dom. Osim prednost koju unosi s bojama, Morum tepih se može koristiti i na otvorenome te je otporan na kišu.

 | Autor: Foto: IKEA, Morum tepih (69,99 eura)

Dimenzije su mu 200x300 cm, a nova, snižena cijena 69,99 eura. Na IKEA web trgovini možeš saznati je li dostupan online ili u trgovini te ga putem iste možeš i naručiti. Na tebi je samo da odabereš boju ili boje.

 | Autor: Foto: IKEA, Morum tepih, tamno sivi (69,99 eura)

 | Autor: Foto: IKEA, Morum tepih, zeleni (69,99 eura)

 | Autor: Foto: IKEA, Morum tepih, svijetlo plavi (69,99 eura)

 | Autor: Foto: IKEA, Morum tepih, bež (69,99 eura)

 | Autor: Foto: IKEA, Morum tepih, svijetlo žuti (69,99 eura)

Možda vas zanima Ova polica iz IKEA-e svugdje dobro izgleda, od kupaonice i kuhinje do dnevne i spavaće sobe, a košta tek 20 eura Rubrika Life&style Life&style
Photo: IKEA

Komentari 0