Life&style
Plesanje u klubovima nije samo rezervirano za vrlo mlade generacije

Je li plesanje po klubovima za ljude koji imaju više od 40? Neki bi im rado zabranili pristup plesnim podijima

  • Tko kaže da se moramo odreći dobre zabave na podijima klubova kada prešišamo i tu 40. godinu života?
  • Sasvim slučajno 54-godišnji britanski ministar koji je pokazao nekoliko koraka uz glazbu, motivirao je mladu 22-godišnju pjevačicu na kritiku
  • Naime, škotska pjevačica izjavila je kako bi starijima od 40. godina ulaz u klubove trebao biti zabranjen te dodala kako ne bi htjela gledati svog tata na podiju - no, s njome se nije složio dobar dio britanske javnosti

Zanimljiva rasprava povela se u Velikoj Britaniji, a njezina tematika zapravo je aktualna svugdje pa i u Hrvatskoj. Naime, većina britanske javnosti stala je u obranu ministra Michaela Govea nakon što se 54-godišnjak našao na udaru kritika mlade britanske pjevačice Tallie Storm koja mu je nakon što je zaplesao u klubu poručila da isti prepusti mladim generacijama. 

Možda vas zanima Ljubav ne zna za godine: Nina Badrić podijelila video s koncerta koji je rasplesao stariji par iz prvog reda Rubrika Stars Stars

Rasplesani performans ministra u odijelu  tijekom vikenda nije baš bio simpatičan 22-godišnjoj škotskoj pjevačici koja je tako poslije pred kamerama raspravljala o temi treba li starijima od 40 godina zabraniti odlazak u noćne klubove. Mnoge generacije koje su zašle u peto desetljeće života ne osjećaju se dobrodošlo u mnogim klubovima što im umanjuje i šanse za upoznavanje novih ljudi, sklapanje prijateljstava ili novih ljubavnih veza, a možda ih lišava kvalitete života koje se još ne žele odreći.  

Kao plus size balerina susrela se s nizom kritika pa je otvorila plesnu školu u kojoj kilogrami nisu važni

Mlada pjevačica tako tvrdi da starije od 40 ne bi htjela vidjeti u klubu dodajući kako ne želi vidjeti svog oca kako izvodi plesne pokrete na podiju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TALLIA STORM (@talliastorm)

No, gledatelji su se brzo složili s voditeljem koji je u emisiji 'Good Morning Britain' pričao s Talliom, 78-godišnjim DJ-om Tonyjem Blackburnom, koji je inzistirao na tome da su godine samo broj i da samo mladi ne bi trebali vladati podijem

‘’Mislim da se Michael Gove samo zabavljao. Ako bi se povukla ekstremna mjera i ljudima iznad 40-e zabranio ulazak u klubove – mnogi slavni DJ-i i rezidenti po poznatim klubovima imaju više od 40 godina – i njima bi se onda zabranio ulazak?’’, poentirao je voditelj. 

Vedra Bojana zaplesala je ulicama Zagreba u sjajnom outfitu! Odmah smo poželjele njezin kaput

Tony je dodao kako je imao 60 godina kada se prvi put zaputio na poznato party denticiju, Ibizu, te je uživao u jednom klubu gdje se puštala trance glazba. 

‘’Ne vidim zašto netko tko ima više od 40 godina ne bi išao u klub. To je smiješno. Uz dužno poštovanje, nekome tko ima 22 godine, preostalo mu je samo 18 godina za zabavu pa bolje onda da ne gubi vrijeme’’, dodao je Tony. 

Kako pokazuju naše sjajne zabavljačice i performerice poput Indire, Jelene Rozge, Severine, Maje Šuput ….godine su zaista samo broj!

Photo: Shutterstock

Komentari 0