Life&style
Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis nanovo se suočava s Michaelom Myersom u hororu 'Halloween Ends'

  • Redatelj David Gordon Green vodi nastavak filma 'Halloween Kills iz 2021', a Laurie Strode još uvijek se bori protiv maskiranog ubojice Michaela Myersa 
  • U prvom traileru za nadolazeći nastavak 'Halloween Ends', Jamie Lee Curtis ponovno glumi Laurie 
  • Čini se kako će doći do konačnog obračuna sa svojim dugogodišnjim neprijateljem…

Trailer za horor, navodno treći i posljednji film redatelja Davida Gordona Greena u legendarnom serijalu, stigao je kao iznenađenje. Curtis je najavljivala objavljivanje trailera na Twitteru, pozivajući obožavatelje da ostanu s njom radi „poslastice“.

'Halloween Ends' je 13. instalacija u franšizi 'Halloween' i treća od Greena. Slijedi kronologiju koju je uspostavila 'Noć vještica iz 2018.', koja je ignorirala svaki drugi film iz serije osim originala Johna Carpentera iz 1978. godine.

Film će pratiti zanimljiv završetak prethodnika 'Halloween Kills' iz 2021. godine, u kojem se Laurie udružila sa svojom kćeri Karen (Judy Greer) i unukom Allyson (Andi Matichak) u borbi protiv Michaela Myersa (glumi ga Nick Castle i kaskader James Jude Courtney).

Curtis i Matichak reprizirat će svoje uloge uz Willa Pattona, Kylea Richardsa i Omara Dorseyja, a glumačkoj ekipi pridružit će se i Michael O'Leary. Green je napisao scenarij s Dannyjem McBrideom, Paulom Bradom Loganom i Chrisom Bernierom.

Možda vas zanima Harrison Ford je na 80. rođendan izabrao svoj posljednji film, iduće godine završava veličanstvenu karijeru Rubrika Life&style Life&style

Halloween Ends je navodno posljednji put da kraljica horora Curtis tumači ulogu Laurie Strode. Glumica je prvi put preuzela ulogu u horor klasiku 'Noć vještica' iz 1978., a vratila se glumiti glavnu junakinju u još nekoliko iteracija, uključujući Noć vještica II, Noć vještica H20 i Uskrsnuće u noći vještica.

Službeni sinopsis filma kaže: „Četiri godine nakon prošlogodišnjih događaja u 'Halloween Kills', Laurie živi sa svojom unukom Allyson (Andi Matichak) i dovršava pisanje svojih memoara. Michael Myers od tada nije viđen. Laurie, nakon što je dopustila duhu Michaela da desetljećima određuje i upravlja njezinom stvarnošću, odlučila se osloboditi straha i bijesa te prigrliti život. Ali, kad je mladić, Corey Cunningham (Rohan Campbell), optužen za ubojstvo dječaka kojeg je čuvao, rasplamsava se niz nasilja i terora koji će natjerati Laurie da se konačno suoči sa zlom koje ne može kontrolirati, jednom zauvijek.“

U veljači je Jamie Lee Curtis na Instagramu podijelila svoj posljednji dan snimanja, napisavši: „Gorko-sladak kraj za mene u filmovima 'Noć vještica'. Stekla sam sjajne prijatelje i surađivala s prekrasnim umjetnicima na ova tri filma i danas je moja uloga u filmu završena, a time je i za mene kraj ove trilogije.

'Halloween Ends' trebao bi se pojaviti u kinima u 14. listopada. 

Možda vas zanima 15 najboljih i najočekivanijih filmova 2022. godine Rubrika Life&style Life&style
Photo: shutterstock

Komentari 0