Life&style

Izmislili su božićni džin! Ima okus koji će te svojim sastojcima odmah asocirati na naš omiljeni blagdan

  • Jedno piće već godinama ne silazi s liste najomiljenijih, a to je džin
  • Upoznali smo razne varijante ovog napitka, a danas ćemo ti predstaviti pravu blagdansku poslasticu
  • Riječ je o kombinaciji okusa cimeta, vanilije, klinčića te klementine, a trenutno je i snižen

Kad spomenemo blagdanski period, automatski nam se pojave mirisi bakinih kolača i ostalih delicija dok provodimo vrijeme u druženje s obitelji. Isto tako i okuse vanilije, cimeta te klinčića povezujemo s čajem ili kuhanim vinom koji nas grije dok šećemo ulicama okićenog grada. A sada sve te okuse možeš imati u jednom napitku - džinu.

Možda vas zanima Kakvo savršenstvo! Jedva čekamo skuhati božićni džin po ovom jednostavnom engleskom receptu Rubrika Life&style Life&style

Džin je posljednjih godina jedno od najpopularnijih pića, a svako malo vidimo nove okuse koji nas oduševe. Posljednji smo pronašli na stranici Firebox, a zove se "Ovaj džin ima okus po Božiću". I doista je tako kad pogledamo sastojke - vanilija, cimet, klementine i klinčić za savršenu kombinaciju u boci koja ima pomalo retro izgled. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Super je što mu možeš dodati samo tonik i piti ga kao osvježavajuće piće ili ga možeš kuhati, a zbog već navedenih sastojaka ne moraš mu dodavati nove začine. 

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Možda vas zanima Nauči smiješati Džin Spritz: ukusnu zimsku varijantu Aperol Spritza Rubrika Life&style Life&style

Kod njega je sve toliko posebno i zanimljivo pa i sama boja koja je crvena, a kada se skuha poprimi ružičastu nijansu. Osim što ćeš uživati u ispijanju, on izgleda i veoma fotogenično. Cijena mu je bila 27,99 funti, a sada je snižen na 16,79 funti, to jest oko 141 kune. Ovo je idealna prilika da ga kupiš kao poklon sama sebi ili prijateljici koja s tobom dijeli strast prema ovom piću.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0