Life&style

Isprobala sam nove Domaćice - evo kako mi se svidio okus Tropicana

  • Prije nekoliko dana u ponudu je stigla nova verzija obožavanog keksa
  • Domaćica Tropicana opisana je kao čajno pecivo s okusom tropskog voća
  • Cijena pakiranja od 275 grama je 15, 99 kuna

Kad zamišljam ljetne okuse, prvo mi na pamet padnu voće i kokos. A da ja nisam jedina koja tako razmišlja, dokaz je i nova limitirana verzija popularnog keksa Domaćica. Nakon ranijih okusa popularnog keksa s kojim su nas iz Kraša često znali iznenaditi poput bijele čokolade i cimeta, integralnih s okusom naranče, tamnog keksa s preljevom od bijele čokolade, kokosa, bijele čokolade s malinom i mnogih drugih, na red je došlo i tropsko voće kojem sam se iskreno poveselila kad sam vidjela novi okus omiljeneog deserta iz djetinjstva na policama dućana.  

Već na samom pakiranju mogla sam vidjeti dio voća čiji okus se treba osjetiti, a to su bili ananas, marakuja i kokos. Kasnije sam pročitala da osim navedenih okusa, sadrži još i okus naranče i limuna uz klasičan preljev od mliječne čokolade. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Na prvi pogled keks izgledaju poput klasične Domaćice, no čokolada im je ipak nešto malo svjetlija,  a pretpostavljala sam da će dominirati kokos u keksu pa sam bila pomalo skeptična jer nisam ljubiteljica Domaćice s okusom kokosa. I napokon sam zagrizla keks. Na prvu sam osjetila kokos, no vrlo je brzo ananas preuzeo okus i shvatila sam da je njegova svježina i lakoća ono što prevladava u ovom desertu te se taj okus raspršio po ustima. Inače, u svakom keksu se osjeti mješavina tropskog voća i kokosa koja zapravo dominira pa ni sama čokolada nema jak okus, odnosno ne osjeti se toliko. Oduševilo me to kako se voće lijepo nadovezuje na čokoladu te to što okus nije presladak.

Možda vas zanima Možeš li vjerovati da su ovi celebi (bili) zajedno?! Rubrika Love&Sex Love&Sex

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Ako i tebe zanima kakav okus ima ovo novo izdanje popularnog keksa, možeš ga pronaći u dućanima po cijeni od 15,99 kuna. Nećeš požaliti, a pogotovo ako si, kao i ja, ljubiteljica tropskog voća. 

Možda vas zanima Stalno pospremaš, ali tvoj stan ti se nikad ne čini potpuno čist? Možda je vrijeme da doznaš za ovih 7 stvari Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0