Life&style

Iskusni chef podijelio je trik koji će te spasiti od frustracija s odmatanjem aluminijske folije

  • S ovim problemom sigurno si se i ti susrela prilikom korištenja aluminijske folije
  • Kreneš otkinuti komad, a folija se izlomi totalno neravno
  • Trik kako se riješiti viškova na foliji zbog kojih nije ravna, otkrio je chef na TikToku

Britanski chef Robbie Bell na svojem je TikToku podijelio ultimativni trik s aluminijskom folijom kojim ćeš se riješiti problema u kuhinji s kojim smo se svi zasigurno susreli. Bell je u videu pokazao što učiniti kad ti se aluminijska folija počne neravno trgati.

“Ovo je jedan od najboljih trikova u kuhinji koje sam ikad naučio”, kaže u videu chef Robbie, koji živi u Melbourneu.

@robbiebell8 Best kitchen hack ever by my boy Shaun Hurrell @barriocomida one of the UK’s best chefs. #kitchenhack #cookinghack #foodhack ♬ original sound - 🔪 Robbie Bell 🥘

Trik je u tome da kad folija postane neravna, umjesto da komadiće koji vire mičeš jedan po jedan, dio folije otkineš i formiraš u lopticu i dio gdje je neravna jednostavno “odstružeš”.

Ovom jednostavnom tehnikom tako ćeš se riješiti viškova koji ti smetaju i dalje moći svoju aluminijsku foliju koristiti kao da je nova! Robbie je u opisu videa zahvalio drugom profesionalnom kuharu, Shaunu Hurrellu, koji mu je otkrio ovaj koristan trik.

Video je od objave postao viralan i ima više od 1,8 milijuna pregleda. Mnogi su u komentarima bili zahvalni Robbieju što je sa svima podijelio rješenje često frustrirajućeg problema koji se događa svima.

 | Autor: TikTok/Scrennshot TikTok/Scrennshot Kuhinjski trik s aluminijskom folijom

Recept Jamiea Olivera za gratinirani krumpir Možda vas zanima Gratinirani krumpir po receptu Jamieja Olivera, slavni chef garantira savršen rezultat Rubrika Life&style Life&style

“Ovo mi je uljepšalo život.”, “Nevjerojatno, s ovim sam se mučila godinama.”, “Danas sam ovo vidjela i moj život nikad više neće biti isti”. Mnogi su poželjeli i da su Robbiejev trik naučili i ranije.

Neki su sretni i što neće morati bacati dijelove folije koji su bili uništeni zbog neravnog kidanja. “Odličan trik. Drago mi je što više neću morati bacati dosta folije”.

Još je jedan komentator dodao: “Moj je život sad upotpunjen, u životu su stvarno bitne male stvari”.

@robbiebell8 You can make a good meal out of nearly anything if you have a few skills. #quickdinner #quicklunch #simplecooking #easyandtasty #nomessingabout ♬ original sound - 🔪 Robbie Bell 🥘

Robbie Bell na svojem TikToku, osim ovakvih trikova kojima mnogima olakšava vrijeme u kuhinji, dijeli i mnoštvo finih recepata. Na njegovom TikTok profilu prati ga više od 537 tisuća ljudi.

Možda vas zanima Kako da purica ne ispadne suha? Savjet svjetski poznatog chefa ćemo zaobići, više nam se sviđa Špičekov Rubrika Life&style Life&style
Photo: TikTok/Scrennshot

Komentari 0