Lifestyle 55435 prikaza 06. listopada 2018.

Inteligentne žene imaju jednu... pa, prilično ružnu naviku

Jedno nedavno provedeno istraživanje otkrilo je neočekivanu karakteristiku inteligencije…

Znanstvenici sa Sveučilišta Rochester otkrili su u istraživanju (koje se bavilo proučavanjem ponašanja) da postoji jedna stvar koju inteligentne žene osobito često rade. A ne odgovara baš finom odgoju.

Što je znak nadprosječne inteligencije kod žena?  

S vremena na vrijeme ispališ rafal psovki u napadu bijesa? Čestitamo! Onda spadaš u nadprosječno inteligentni dio ženske populacije. Naime, istraživanja su pokazala da inteligentne žene češće psuju i govore proste riječi od onih koje imaju niži kvocijent inteligencije. 

 

Psovanje je dobro i za formu 

Jedno drugo istraživanje pokazalo je da psovanje može poboljšati – vjerovala ili ne - tjelesnu formu. Između ostaloga, može povećati izdržljivost. 

  • Noelle

    Katastrofa..dijete se uči i odgaja do 7godine..dotad sto ste napravili to je to..a koliko vidim i niste puno kad me sramota sto sam žensko..mene je samohrana majka odgajala i ponosim se sto mi to majka jer je bratu i meni ... prikaži još!
  • Noelle

    Ne bih o tome kad majke u kafice dolaze sa djecom da bi mogle piti..sto imaju djeca radit među takvom okolinom a pogotovo sto se prikazuje na televiziji i crtici i filmovi..sami masakr i klanje..nije ni cudo da djevojcice od ... prikaži još!
  • Noelle

    Ufff što smo svi nešto fini..crkva i Bog dva različita pojma...sigurno idete u raj..svaka čast..možete lagat i glumatat drugima ali nemojte sebe jer to je grijeh..kako obozavam ovakve koje nikad ne bi opsovale a u crkvu su pocele ic valjda ... prikaži još!