Life&style

Imamo aplikaciju koja će ti sama napokon pronaći savršenu veličinu grudnjaka, potpuno je besplatna

  • Wacoalova nova aplikacija (dostupna i za Android i za Apple) za mjerenje veličine grudnjaka posjeduje svu stručnost i preciznost mjerenja i donosi ga ravno u tvoj dom, a najbolje od svega, besplatna je
  • Za razliku od ostalih kalkulatora veličine grudnjaka koje si možda već vidjela, aplikacija mybraFit donosi više od pukog izbacivanja veličine na temelju dva mjerenja
  • Neće ti trebati metar, niti bilo koje drugo pomagalo osim tvog telefona koji će sam odraditi sav posao putem skeniranja sličnom onom za Appleov ID lica

Wacoal dizajnira grudnjake više od 70 godina, s puno obožavatelja koji tamo kupuju jednako dugo. Marka je uvijek bila proaktivna u usvajanju novih tehnologija i materijala, a velik diokolekcije brenda leži u personaliziranoj opremi za grudnjak sa stručnjacima koji mogu učiniti puno za kupce. No, s više ljudi koji su se okrenuli internetskoj kupovini (posebno tijekom pandemije), Wacoal je prihvatio izazov pretvaranja tih personaliziranih pogodnosti u nešto u što bi svatko mogao pristupiti izravno sa svojih telefona. Odgovor: aplikacija mybraFit.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial Nova aplikacija za mjerenje veličine grudnjaka

Wacoalova nova aplikacija (dostupna i za Android i za Apple) posjeduje svu stručnost i preciznost mjerenja i donosi ga ravno u tvoj dom. Sada bez muke oko vožnje do trgovačkog centra, pronalaženje parkirališta, bauljanja po trgovačkom centru, iz udobnosti svog doma možeš izmjeriti i kupiti savršen grudnjak. I neće ti trebati metar, niti bilo koje drugo pomagalo osim tvog telefona.

5 znakova da definitivno nosiš grudnjak krive veličine – i kako pronaći pravu

Za razliku od ostalih kalkulatora veličine grudnjaka koje si možda već vidjela, aplikacija mybraFit donosi više od pukog izbacivanja veličine na temelju dva mjerenja. Aplikacija uzima u obzir tvoj tjelesni oblik, oblik grudi, tip tkiva grudi, nagib ramena i željeni fit, ostavljajući ti i preporuke o grudnjacima Wacoal (kojih ima više od 60) koje uglavnom odgovaraju tvojim dojkama i tvom osobnom stilu.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial Postupak mjerenja veličine u aplikaciji mybraFit

Pa, kako to sve to točno radi? Aplikacija koristi inovativnu novu tehnologiju za skeniranje tijela putem telefona, koristeći metode vrlo slične onome kako funkcionira Appleov ID lica (u aplikaciji se nikada ne spremaju slike, pa ne moraš paziti kako pozirati). Zatim ti postavlja niz pitanja kako bi bolje upoznala svoje potrebe i voilà! Prilagođeni popis za kupovinu grudnjaka i veličina šalju ti se e-poštom. Žene koje su testirale aplikaciju rekle su da je impresivnija nego što su očekivale. Pa, ne preostaje nam drugo nego da je i same isprobamo.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial Aplikacija mybraFit

"Najizazovniji dio korištenja aplikacije bilo je pronalaženje prostora u mojem stanu od 500 četvornih metara u New Yorku da mi podupire telefon kako bi se mogla odmaknuti dovoljno daleko da se telefon pravilno postavi za skeniranje kamere. Nakon toga trebala sam napraviti nekoliko lakih poza i odgovaranja na pitanja, poput "Kakav je vaš oblik grudi?" i "Koji je vaš tip tkiva dojke?" (oba imaju puno deskriptora i informacija koji će ti pomoći da to shvatiš) prije potvrde koju vrstu pokrivenosti preferiram."

Možda vas zanima U samo 10 sekundi pretvori bilo koji grudnjak u grudnjak bez naramenica! Rubrika Moda Moda

"U samo nekoliko minuta na moj email je poslan broj grudnjaka i veličina košarice grudnjaka, zajedno s popisom Wacoal stilova za koje je aplikacija mybraFit mislila da bih ih najviševoljela", opisala je jedna djevojka svoje iskustvo s korištenjem aplikacije.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial Aplikacija mybraFit

"Kao netko tko je godinama pisao i učio o donjem rublju, bila sam prilično uvjerena da je veličina koju sam nosila prije aplikacije bila točna, pa je bilo zadovoljstvo vidjeti da aplikacija pruža podatke o košarici i broju grudnjaka", dodala je. No šokantno visok postotak žena ne nosi odgovarajuću veličinu, što u najboljem slučaju znači da još nisu pronašle grudnjak koji je zapravo udoban, a u najgorem slučaju znači da potencijalno nanose štetu grudima ili leđima. 

Možda vas zanima Ovo su četiri najbolja brenda donjeg rublja za žene s manjim grudima Rubrika Moda Moda

Aplikaciju možeš besplatno preuzeti, nadamo se da će kroz kraće vrijeme biti dostupna i za Hrvatsku. Pa ako si dio populacije koja misli da grudnjaci nikako ne mogu biti udobni (a mogu i trebaju biti ), zašto je nebi isprobala? Mogla bi se iznenaditi kad saznaš da grudnjaci nisu ni približno toliko grozni koliko misliš kada pronađeš pravi model i veličinu.

Photo: Shutterstock

Komentari 0