Life&style

IKEA, stižemo! Konačno smo pronašle savršen ručnik za plažu, velik, mekan, veseo i izuzetno povoljan

Još uvijek kod kuće imamo neke od velikih i mekih, dovoljno debelih ručnika na kojima nam je udobno i na najneravnijim stijenama uz more, a koje smo kupili u kući IKEA. Ne čini nam se, izgleda da je stvarno tako, ali nekad je IKEA redovito imala dobru (ili barem bolju) ponudu ručnika za plažu nego posljednjih godina.

Kad u ovom trenutku u njihovu tražilicu upišemo "ručnik za plažu", rezultat je - jedan. No taj jedan je jednostavno savršen. Kad IKEA nešto napravi, napravi to kako spada...

 | Autor: IKEA IKEA

Ovaj ručnik ima sve što od ručnika za plažu želimo. Za početak tu su vesele boje i šarenilo, baš kako zamišljamo i svoj godišnji odmor. "Veseo ručnik za bezbrižne dane", tako uostalom piše i na IKEA stranici uz ovaj ručnik. Dimenzije su stvarno raskošne, 100 x 180 centimetara, pa se na njemu možemo potpuno ispružiti, a još ostaje i mjesta za mobitel, šešir, sunčane naočale..., sve ono što ne želimo spuštati na tlo.  

Ikea Ragrund polica Možda vas zanima Ova IKEA polica za malo će novca rješiti sve naše probleme s ružnim umivaonikom Rubrika Life&style Life&style

Ručnik za plažu napravljen je od mješavine pamuka i viskoze i odlična je fora što je s jedne strane upijajući frotir, a s druge ravno tkanje. Ako ne znaš u čemu je prednost toga, saznat ćeš ako se zatekneš na nekoj pješčanoj plaži. Za ovu glatku stranu pijesak se ne lijepi, samo sklizne s nje. 

 | Autor: IKEA IKEA Još ako ovom svemu pridodamo pristupačnu cijenu od 9,99 eura... Zapravo, ne znamo zašto je ovaj IKEA ručnik za plažu tako jeftin... Benettonovi ručnici za plažu su, na primjer, oko 40 eura, a nisu nam se više svidjeli.

Photo: IKEA

Komentari 0