Lifestyle 2806 prikaza 10. veljače 2019.

IKEA priprema šareno ljeto! Izdvojili smo najljepše proizvode do 59 kn!

Miss7/PR.

 • Nova kolekcija prepuna je živih boja poput narančaste i žute
 • Izabrali smo najbolje komade do 59 kn
 • Kutijice, posuđe, vrtlarski pribor, jastuci, sve za roštilj...

I IKEA je odlučila da je dosta zime! Na police popularne trgovine ovih dana stiže šarena (pro)ljetna kolekcija koja bojama priziva sunce, boje i boravak na zraku. Komadi su prepuni vedrih boja poput plave, žute i narančaste, a novi uzorci probudili su nas iz zimskog sna. Pregledali smo kolekciju i izdvojili komade do 59 kn.  

Osvježenje za kuhinju i blagovaonicu

Već ti je dosta zimskih jela? Uskoro stiže sezona šarenih boja i na našem jelovniku, ali i u opremanju stola. Ako želiš dati malo živosti dekoraciji, pronaći možeš šarene podmetače za svega 7,90 kn. Posebno nas je dojmio plavo-ružičasti koji će se savršeno slagati sa sivim, bijelim ili ružičastim tanjurima.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Ikea: Framkalla podmetač za stol (7,90 kn), Sommar podmetač za stol (7,90 kn)

Da sve ne ostane samo na podmetačima, u ponudu su stigle nove zdjele i tanjuri. Framkalla zdjela na šarene točkice odmah nas je osvojila i iz nje definitivno želimo doručkovati u sezoni koja dolazi. Osim novih šarenih tanjura u raznih oblicima, na police su stigli ultrašareni pladnjevi koji će svako serviranje podići na novi level. | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Ikea: Framkalla zdjela (19,90 kn), Sommar desertni tanjur (19,90 kn) Nadalje, u novoj kolekciji nalaze se i čaše sa sličicama. Takvo što na policama nismo viđali već neko vrijeme. Ova šalice su nam stvarno preslatke, a kažu da dobro podnose i perilicu za suđe. Savršeno! | Autor: Ikea: Sommar čaše (39,90 kn), Veckad čaše (39,90 kn) Osim čaša, zašarenile su se i staklenke za pohranu. Mudrim color codingom možemo izbjeći nesretne zabune poput soli u kavi i šećera u juhi. Bravo, IKEA, ove djeteline s četiri lista nas stvarno trebaju. | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Ikea: Sommar staklenka (14,90 kn), Sommar 3 manje staklenke (29,90 kn) Na police su stigle i nove limene posude s poklopcem u koje možeš pospremati kolačiće, keksiće, začine ili, pak, make up, pribor za nokte. Ma, zapravo, savršeno će poslužiti za sva sitnija odlaganja koja ti mogu pasti na pamet. A tako su šarmantne!  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Ikea: Sommar 2 limenke s poklopcem (59,90 kn), Sommar limenka s poklopcem (6,90 kn)

Sitni dodaci, novo buđenje

Hej, ako još nisi, krajnje je vrijeme da pospremiš svjećice s mirisom vanilije, cimeta i božićnih keksića. Pusti prirodu i svoj dom i daj priliku svježim, cvjetnim mirisima. Tijelo i duh bit će ti zahvalni! Uostalom, tko bi odolio šarenim Sommar svjećicama!  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Ikea: Sommar mirisne svijeće (14,90 kn) Dom možeš razbuditi i novim, šarenim jastučnicama. Ako želiš žive boje, možeš birati između zelene, plave, crvene, žute i narančaste! Ili svih zajedno? Ako se ipak ne usudiš toliko eksperimentirati, potraži crno-bijele kombinacije koje bi te svojim oblicima i uzorcima ipak mogle iznenaditi.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Ikea: Sommar ukrasna jastučnica (39,90 kn), Malinmaria ukrasna jastučnica (39,90 kn)

Ako si jedna od onih žena (kojima se divimo!) koje dom osvježavaju reorganizacijom, a ne samo kupovinom novih stvari, onda možeš pronaći dobra, stara rješenja za odlaganje u posve novom ruhu. Stuk stalak za odlaganje ovaj put stiže u roza boji i savršen je za svaki ženski ormar. A moramo ti ukazati i na Hyliss mini regal koji se nalazi na geeenijalnom popusti i trenutno košta manje od 60 kn!

Možda vas zanima... IKEA slavi 75. rođendan novom (i genijalnom) retro kolekcijom Rubrika Lifestyle Lifestyle | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Ikea: Stuk stalak za odlaganje (59,90 kn), Hyliss regal (59,90 kn)

Izađi iz kuće

Vrijeme za boravak na otvorenom sve je izglednije. Stiže tako i sezona vrtlarenja pa su se u robnoj kući pobrinuli za odlične lončanice, povoljan pribor i šarmantne rukavice za rad u vrtu. Možda te ovaj shopping inspirira i pretvori u kraljicu bilja! | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Ikea: Sommar 2 tegle za biljke (29,90 kn), Grasmaro pribor za vrtlarenje (29,90 kn) Ako nisi tip za vrtlarenje, nemoj očajavati. Tu je i pribor za roštiljanje i možeš nabaviti doslovno cijelu opremu - čistač, kist, vilice, različite roštilje! Kreni u nabavku i organiziraj piknik!  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Ikea: Grilltider četka za roštilj (29,90 kn), Grilltider kist za roštilj (9 kn) Ova virtualna šetnja već nas je prebacila u proljetni mood i stvarno se radujemo novoj sezoni. Nadamo se da si i ti pronašla nešto što te inspiriralo da u novom proljeću uloviš nove boje. 

Komentari 0