Life&style 03. lipnja 2021.

Idealno je vrijeme da naknadimo propušteno! Julius Meinl časti te šalicom kave u 11 hrvatskih gradova

Uživanje u besplatnoj kavi Julius Meinl.jpg
Pr/Foodballerka. Uživanje u besplatnoj kavi Julius Meinl.jpg
  • U prošloj godini propustili smo mnogo predivnih trenutaka druženja s dragim ljudima
  • Vrijeme je da to ispravimo i to uz najdraže rituale u kojima uživamo više nego ikada
  • U tome ti pomaže i Julius Meinl koji će te 08. lipnja, počastiti besplatnom kavom u 11 gradova, saznaj kako

Napokon smo dočekali sunčane i tople dane koji nam omogućuju jednu od omiljenih aktivnosti – ispijanje kave na terasama! Više nego ikad zaželjeli smo se ugodnog društva najdražih nam osoba, a ritual ispijanja kave sada cijenimo više nego ikada. 

Izvrstan je to način da uspješno izađemo na kraj s pandemijskim bluesom. Sigurno se slažeš kako je vrijeme je da zaboravimo koliko su nam nedostajali zagrljaji, druženja, upoznavanje novih ljudi.... i da nadoknadimo propušteno!

Uživanje u šalici kave na terasi kafića | Autor: Marko Lukunic/Pixsell Marko Lukunic/Pixsell Uživanje u šalici kave na terasi kafića

Julius Meinl, tržišni lider u kategoriji premium kave, pokrenuo je inicijativu Idemo na kavu. Od Virovitice, Osijeka, Varaždina do Zagreba, Zadra, Splita, Šibenika, Rijeke, Pule, Karlovca i Dubrovnika, 8. lipnja možeš naručiti Julius Meinl kavu u jednom od ugostiteljskih objekata koji sudjeluju u ovoj inicijativi i dobiti bon za besplatnu šalicu kave. Bon se može iskoristi do 30. lipnja.

”Želimo našim kupcima pokazati da mislimo na njih i pomoći im da barem malo nadoknade nedostatak druženja i upoznavanja u proteklom periodu. Upravo jedna kava u društvu nekog posebnog ili čak poziv na kavu nekome nepoznatome, može prerasti u trenutak koji ćemo pamtiti”, poručuju iz tvrtke Julius Meinl.

Najbliži ugostiteljski objekt koji sudjeluju u ovoj inicijativi možeš pronaći na ovom linku, a onda ti ostaje samo uživanje u besplatnoj šalici kave koju možeš podijeliti s dragom osobom. Poznatom, ili nepoznatom, izbor je tebi. 

Možda vas zanima... Arabica, blend, esspreso...12 pojmova koje trebaš znati ako voliš kavu (a i želiš se malo praviti važna) Rubrika Life&style Life&style

Komentari 0