Life&style
Victoria Beckham

I Victoria Beckham pije jabučni ocat! Tajna dobrog izgleda bivše spajsice krije se u ova 4 koraka

Vjerujemo da ćeš se složiti s nama kada kažemo da je Victoria Beckham jedan od sinonima dobrog fit izgleda. Naime, bivša spajsica ne samo da izgleda senzacionalno, već i adekvatno brine o svom zdravlju, a svoje korake sada je podijelila i s brojnim obožavateljima. Victoria je otkrila da prati samo 4 koraka koji joj pomažu da održava lijep izgled – i moramo priznati da nisu nimalo komplicirani.

Dobro jutro uz jabučni ocat

Jabučni ocat je stari dobro znani trik za održavanje fit linije i dobrog zdravlja organizma, a najbolje da je konzumirati odmah ujutro na prazan želudac. To zna i Victoria jer su upravo nekoliko žlica jabučnog octa način na koji ona započinje  dan. Victoria je nadodala kako na ovaj način potpuno prirodno postiže ravnotežu razine šećera u krvi, poboljšava probavu i jača imunološki sustav. Također, napominje kako je bitno da jabučni ocat bude prirodnog, organskog podrijetla i ako ga ne možeš popiti „sirovog“, slobodno ga razrijedi s vodom.

Bogati zeleni smoothie

Nakon nekoliko žlica octa, kod Victorije je vrijeme za bogati zeleni smoothie. Naime, ona i David jutra vole provesti uživajući u hranjivim napicima koji su bazirani na puno zelenog povrća kao što su špinat, brokula, krastavac, avokado i slično – uz dodatke celera, đumbira, limuna, jabuke… Svi ovi sastojci Victorijin smoothie čine sjajnim antioksidanskom koji jača i štiti organizam te mu daje sva potrebna vlakna.

Tjelovježba 5 dana u tjednu

Victoria vježba čak 5 puta tjedno i to uz osobnog trenera koji je samo za nju osmislio setove vježbi. Međutim, tebi ne treba nužno osobni trener niti ovako intenzivan tempo – dovoljno je vježbati minimalno 3 puta tjedno, a ostale dane truditi se ispoštovati 12.000 koraka. No, vratimo se na Victoriju. Njezin trening sastavljen je od vježbi izdržljivosti i kardiovaskularnih vježbi koje još pomažu zadržati prepoznatljiv vitak izgled s definiranim mišićima. 

Možda vas zanima Victoria Beckham kune su u ovu beauty rutinu za blistavu kožu, a sastoji se od samo 4 koraka Rubrika Beauty Beauty

Još jedan napitak

Čini se da Victoria zbilja voli „čarobne“ napitke, no šalu na stranu, doista jest riječ o sjajnim pomagačima s brojim benefitima. Victoria svoj fitness dan završava s napitkom koji uključuje svježi đumbir, limun, crni papar i kurkumu. Ova „vatrena“ poslastica zapravo je pravi eliksir energije i djeluje protuupalno što pogoduje borbi protiv sezonskih prehlada i bolesti, a pomaže i održati kožu sjajnom te pozitivno utječe na probavne procese.

 | Autor: Instagram / @victoriabeckham Instagram / @victoriabeckham Foto: Instagram / @victoriabeckham

Intervalni post Možda vas zanima Uz intervalni post ćemo mršaviti samo ako se držimo ovog pravila - često je razlog zašto ljudi odustanu Rubrika Life&style Life&style
Photo: instagram@victoriabeckham
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    gorak je ali zdrav