Life&style

Horoskop otkriva kakva ćeš biti majka

Hoćeš li stalno kvocati ili biti slobodoumna mama? Sve to, i mnogo više, zapisano je u zvijezdama…

Bez obzira jesi li već majka ili nisi, zgodno je zaviriti u zvijezde i vidjeti što je tamo zapisano na temu majčinstva. Naravno da svaka od nas ima drugačije želje i poglede na odgoj djeteta, ali neke stvari su nam – kako kažu astrolozi – predodređene rođenjem, pa možemo pretpostaviti kakve ćemo biti majke…

Jarac

Ti ćeš biti jako strpljiva majka. Od tebe će djeca naučiti kako praktično svladati sve izazove te se stoga neće bojati raznih životnih prepreka. Doduše, možeš biti i jako tvrdoglava, što te u mnogim situacijama čini strogom majkom. 

Vodenjak 

S tvojom kreativnom crtom postat ćeš prava praktična i spretna „uradi sam“ mama. Tvoja će djeca uživati u pjevanju s tobom, crtanju i čitanju. Moraš malo pripaziti na svoju naglost i nepredvidljivost – ako ćeš često mijenjati mišljenje, izgubit ćeš vjerodostojnost. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Ribe 

Vrlo si senzibilna osoba pa i često sklona svađi. Zbog toga također naginješ tome da je tvoja uvijek zadnja i da ćeš pred djecom uvijek morati biti u pravu. S druge strane, djeca će znati da uvijek mogu doći k tebi – jer kod tebe se osjećaju doista kod kuće. 

via GIPHY

Ovan 

Ti si sportski tip koji voli prirodu pa ćeš puno vremena s djecom provoditi na otvorenom. Od tebe će djeca naučiti sve o ljepoti kretanja – sigurno neće biti lijeni i tromi.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Bik 

Ti ćeš svojoj djeci uvijek biti najbolja! Od modernih kolica, do lude odjeće pa sve do skupog školovanja – rado ćeš potrošiti novac na kvalitetu. Pošto voliš uživati u životu, dobroti djece ti je jako bitna. Zbog toga ćeš ih rado često razmaziti finim jelom ili slasticama. 

Možda vas zanima Ovi su klinci kopije svojih slavnih roditelja Rubrika Stars Stars

Blizanci 

Ti si komunikativna osoba – i to ćeš proslijediti svojoj djeci. Od tebe će naučiti da ne budu sramežljivi, nego otvoreni prema drugima. Tvoja djeca moći će ti uvijek doći sa svojim problemima, jer ćeš uvijek imati dobar savjet u rukavu. 

via GIPHY

Rak 

Za mame rođene u znaku raka obitelj je na prvom mjestu. Bit ćeš brižna majka koja se brine za dobrobit svoje djece te ima pruža pregršt ljubavi. Mame rođene u znaku raka često su posesivne mame – najradije bi cijeli život zadržale djecu uz sebe. 

Lav 

Kao mama lavica svojoj ćeš djeci prenijeti veliku količinu samopouzdanja. Uvijek ćeš ih ohrabrivati da prate svoje zacrtane puteve te da ustraju u onome što doista žele. 

Djevica 

Ti si perfekcionistica – i to utječe na tvoju ulogu majke. U odgoju djece veliku ulogu igrat će red i dnevne zadaće. Dobre ocjene i ponašanje u školi također su ti na popisu prioriteta. Međutim, djeca će jako puno naučiti od tebe: na primjer, ranije će biti samostalna od vršnjaka. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Vaga

Tvoje će djeca voljeti tvoju ujednačenost! Jer ti si mama koju neće ništa moći izbaciti iz takta. Dok druge majke već prije rođenja počinju dvojiti o koječemu, ti jasno i analitički razmišljaš te svaki problem rješavaš u trenu – to ćeš nastaviti i kod odgoja djece. 

Škorpion 

Mame škorpionke djeluju na prvi pogled malo nepristupačno, ali to uopće nisu! Kao mama ćeš se veseliti dugačkim i dubokoumnim razgovorima. To će početi kad objasniš djeci Boga i Svijet – a kasnije, kad budu tinejdžeri, razgovarat ćeš s njima o prvim ljubavima. 

Možda vas zanima Koje je tvoje idealno zanimanje? Što zvijezde kažu o tome Rubrika Life&style Life&style

Strijelac 

Ti si prava optimistkinja – i to ćeš prenijeti svojoj djeci. Prihvatit će tvoj moto: „Ako ne ide, nemoj odustati!“ te neće odustati pri prvim koracima. Doduše, također si sklona nestrpljivosti. 

via GIPHY

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0