Life&style

Koje je tvoje idealno zanimanje? Što zvijezde kažu o tome

Horoskop otkiva koja su zanimanja predodređena za tebe

Svakom horoskopskom znaku pripisuju se određene prednosti i slabosti. Ako se držimo toga, onda se prema svakom horoskopskom znaku može odrediti koje mu zanimanje najviše odgovara. Primjerice, strijelci su zbog svoje komunikativnosti i pozitivnog stava odlični u marketingu i PR-u, dok diplomatske vage imaju dobre predispozicije da budu tražene odvjetnice. Uostalom, pogledaj sama koja zanimanja su idealna za koji horoskopski znak. 

Vodenjak

Zbog svoje nezavisne, inovativne i vizionarske crte, rođeni u znaku vodenjaka odlični su u poljima astronomije, fotografije ili računalstva. Također su često piloti, stjuardese ili nešto vezano uz vožnju zrakom. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies Ribe 

Ribe su pričljive, ljubazne, senzibilne, multitalentirane i velikodušne. Idealne su za poslove vezane uz zdravstvo i socijalu. Također su umjetnički nadarene, pa im posao u tim vodama jako dobro leži. 

via GIPHY

Jarac 

Jarci su kreativni, željni uspjeha, puni entuzijazma i uporni. S tim karakteristikama idealni su prije svega za poslove vezane uz televiziju, radio, reklame ili arhitekturu. Osim toga, rođeni su vođe… 

via GIPHY

Bik 

Bikovi imaju prave predispozicije za istraživanje i tehniku, ali i za financije. Iskreni su, pouzdani, praktični i strpljivi. 

via GIPHY

Blizanci 

Rođeni u znaku blizanaca vole naporne i zahtjevne poslove! Optimistični su, inteligentni, puni energije te zbog toga vole poslove u kojim se puno putuje. 

via GIPHY

Rak 

Rođeni u ovom znaku najčešće su dobre su duše, puni su ideja te energije. Dobri su psiholozi i medicinske sestre, ali i fantastične odvjetnice ili učiteljice. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Djevica

Djevice su točne, radoholičarke, ali vesele osobe. To ih čini odličnim u tehnički zahtjevnim poslovima, kao statističarke ili znanstvenice. 

via GIPHY

Vaga 

Rođeni u znaku vage pravi su diplomati, kooperativni i šarmantni. Interakcija s ljudima na prvom je mjestu za njih. Zbog toga su izvrsne odvjetnice ili administratorice.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Škorpion 

Motivirani su i puni dobrih ideja. Imaju izvanredan intuitivni i analitički um. Privlače ih tajanstvene i kompleksne teme, pa se često bave poslovima vezanima uz znanost, politiku i istraživanje. 

via GIPHY

Strijelac 

Osim što su rođeni u znaku strijelca komunikativni i pozitivni, vrlo su duhovni, moralni i željni putovanja. Dobro će se snaći u PR-u i marketingu, a i u administraciji i teologiji mogu pokazati svoje prednosti. 

via GIPHY

Ovan 

Sva zanimanja koja su vezana uz matematiku i novac stvoreni za sve rođene u znaku ovna. Njihov stabilan, odgovoran, pouzdan i ambiciozan način razmišljanja čini ih sjajnim liječnicama ili odvjetnicama. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0