Life&style

Hit krafne stižu u Neka jedu kolače: Toliko su dobre da se rasprodaju u manje od sat vremena

  • Prošlogodišnji slastičarski hit, krafne iz Neka jedu kolače, sutra napokon stižu u prodaju
  • U ponudi će se i ovoga puta pronaći šest božanstvenih okusa: Schwarzwald, Nutella lješnjak, Honey comb, Slastičarska krema, Pistachio i Šljiva orah
  • Istražili smo u kojim će se točno terminima krafne moći kupiti, ali i koje još slastičarnice imaju jednako primamljivu ponudu

Ivana Čuljak Lošić iz Neka Jedu Kolače svako nas malo raspameti i oduševi svojim prefinim slasticama. Njezine torte i kolači već godinama slove za jedne od najfinijih, a izuzetak nisu ni krafne koje su prošle godine bile apsolutni hit. Da vijesti o zalogajima koje vrijedi okusiti među onima koji za njih žive putuju brzo, itekako nam je dobro poznato, no hype koji se oko njih stvorio nadmašio je sva i svačija očekivanja.

Naime, kada su prošle godine stigle u prodaju, rasprodale su se u manje od sat vremena. Razlog dakako ne leži u tome da se, eto, napravilo svega nekoliko komada, već u tome da su u pitanju kombinacije okusa čiji je balans doveden do savršenstva i u pripremi kojih su korišteni, kao i uvijek, samo najfiniji sastojci. 

 | Autor: Neka jedu kolače Neka jedu kolače

Možda vas zanima Slastičarnica Meet Mia od danas u ponudi opet ima svoje hit krafne - neodoljivo dobrih okusa i punjenja Rubrika Life&style Life&style

Dobra vijest za sve one koji su ih imali prilike isprobati i zaljubiti se, ali i one koji prošle godine nisu uspjeli biti te sreće je da se vraćaju u prodaju i to već sutra u 10 sati ujutro, a u ponudi će se i ovoga puta pronaći šest božanstvenih okusa: Schwarzwald, Nutella lješnjak, Honey comb, Slastičarska krema, Pistachio i Šljiva orah. 

Petkom te vikendom svježe će zalihe u prodaju stizati u 10, 15 i 18 sati, ponedjeljkom ih neće biti u ponudi, a ostalim radnim danima zalihe će u prodaju stizati u 10 i 15 sati. 

Možda vas zanima Otvara se Crofna: hrvatska verzija Dunkin' Donutsa postaje slatka hit destinacija Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Neka jedu kolače Neka jedu kolače

Još malo dobrih vijesti za sve gurmane i obožavatelje krafni je što se jednako privlačne kombinacije može pronaći i u ponudi ostalih popularnih slastičarnica. Meet Mia ove je godine pripremila čak sedam različitih okusa: Cookie, Vaniliju, Malinu&vaniliju, Pistaciju,  Marelicu, Apple Pie te Čokoladu & Lješnjak; Magnolia nudi krafne s marmeladom od marelice, vanilijom i čokoladom, pistacijom te  karamelom; u Orijentu se već sada mogu pronaći krafne s aromama limunove korice i ruma i malo vanilije, punjene domaćim džemom od marelice, a najavili su i da uskoro stižu i premium okusi.

Izbora, kao što se vidi iz ponude omiljenih nam mjesta, definitivno ne nedostaje, a samo se nadamo da neće nedostajati ni sreće svima onima koji ovim slasticama žele zasladiti sive zimske dane. 

Photo: Neka jedu kolače
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Ukusne krafne