Life&style

Slastičarnica Meet Mia od danas u ponudi opet ima svoje hit krafne - neodoljivo dobrih okusa i punjenja

  • Većina ljudi želi što prije 'odguliti' taj siječanj i što brže zakoračiti u veljaču. Tamo su Valentinovo, fašnik, fine krafne, hrpa zabave...
  • U popularnoj slastičarnici Meet Mia približit će nas veljači uz svoje popularne krafne, počevši već od danas
  • To je odlična vijest za sve ljubitelje slatkoga, a mi smo već pikirali neke prefine okuse i punjenja

Kako što prije želimo protrčati kroz depresivni siječanj, tako sve više razmišljamo o onome što nas čeka. Popularna slastičarnica Meet Mia, u zagrebačkoj Vlaškoj ulici 43, tako će nas već sad baciti u fašničko raspoloženje. Od danas u ponudu uvode njihove prefine krafne, što je jako dobra vijest za sve ljubitelje slatkoga.

Kako smo se zaželili dobrih krafni, već sad razmišljamo skočiti po par komada. Na svom Instagram profilu, iz slastičarnice su objavili detalje oko ponude krafni. Tako smo saznali da su ove godine pripremili sedam različitih okusa: 1. Cookie, 2. Vanilija, 3. Malina&vanilija, 4. Pistacija, 5. Marelica, 6. Apple Pie, 7. Čokolada & Lješnjak. 

 | Autor: Meet Mia Meet Mia

Riječ je o uglavnom već provjerenim i vrlo popularnim okusima i punjenjima krafni, dok je Apple Pie krafna nova u ponudi. Ne sumnjamo da će i ove godine biti veliki hit, a s obzirom na veliki interes prethodnih godina najbolje je svoje krafne rezervirati unaprijed preko društvenih mreža ili telefona, odnosno naručiti putem dostavnih službi.

 | Autor: Meet Mia Meet Mia

Možda vas zanima Otvara se Crofna: hrvatska verzija Dunkin' Donutsa postaje slatka hit destinacija Rubrika Life&style Life&style
Photo: Meet Mia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Lijepe krafne