Life&style

HBO je objavio prvu fotografiju za nadolazeću hit seriju 'Palača' s Kate Winslet u glavnoj ulozi

  • Produkcija serije 'Palača' je počela, a HBO je objavio prvu fotografiju glavne glumice u seriji, Kate Winslet 
  • Nova serija 'priča priču o godini dana unutar zidova palače modernog europskog režima koji se počeo raspadati'
  • U seriji će također glumiti Matthias Schoenaerts, Hugh Grant i Andrea Riseborough

Budući da se sve više šuška oko HBO-ove nadolazeće serije 'Palača' ('The Palace'), mreža je službeno objavila da je produkcija u tijeku i otkrila prvu fotografiju Kate Winslet u glavnoj ulozi. Sjedeći na čelu dugog stola, Winslet pozira sa sklopljenim rukama i odlučnim izrazom lica. Soba u kojoj sjedi izgleda savršeno ulašteno sa svjetlucavim mramorom i zlatnim ukrasima na zidovima. Golema renesansna slika visi iznad kamina sa zastavama ravnomjerno poredanim ispred. Plava kosa Kate Winslet savršeno je uređena, a nosi tamnoplavi sako sa zlatnim rubom.

Serija You Možda vas zanima Otkrili su tko će glumiti u četvrtoj sezoni Netflixove hit serije 'You', evo otkud ih već znamo Rubrika Life&style Life&style

Tema serije je moderni autoritarni režim koji pokušava sve držati pod kontrolom, ali umjesto toga pucaju po šavovima. Serija će se odvijati unutar zidina 'palače' i pratiti posljednju godinu tiranske vladavine. U ovom trenutku znamo da će se Winslet u produkciji pridružiti Matthias Schoenaerts, kao i Andrea Riseborough, Hugh Grant, Guillaume Gallienne i Martha Plimpton. 

Kate Winslet, Palača | Autor: HBO HBO Kate Winslet, Palača

Projekt će obilježiti ponovno okupljanje mnogih članova glumačke ekipe, uključujući Winslet i Granta koji su prethodno glumili zajedno u filmu Anga Leeja 'Razum i osjećaji' iz 1996. godine. Isto će učiniti za Schoenaertsa i Winslet koji su 2014. radili zajedno na filmu 'Mali kaos' Alana Rickmana, kao i za Schoenaertsa i Riseborougha koji su se nedavno zajedno pojavili u 'Amsterdamu' Davida O. Russella.

Do sada nijedna od uloga glumaca u seriji nije otkrivena, osim najave da će se Grant pojaviti u projektu kao gost. A, s prvom fotografijom, sa sigurnošću možemo pretpostaviti da će Winslet biti jedan od - ako ne i glavni - vođa diktature.

Will Tracy stvorio je ovu limitiranu seriju sa Stephenom Frearsom, dobitnikom Primetime Emmyja i nagrade BAFTA, koji je potpisao režiju. Tracy će također raditi kao scenarist zajedno s Juli Weiner, Sarah DeLappe, Garyjem Shteyngartom, Sethom Reissom i Jen Spyra. Winslet i Frears će se udružiti kao izvršni producenti s Frankom Richom i Tracey Seaward.

'Palača' će također obilježiti ponovno okupljanje nekoliko svojih zvijezda i matične mreže. Winslet je više puta osvajala nagrade s HBO-om i to svojim nastupima u kritički hvaljenim miniserijama 'Mare iz Easttowna' i 'Mildred Pierce'. Grant je 2020. godine glumio uz Nicole Kidman u uzbudljivoj seriji 'Slom'.

 | Autor: Pr Pr

Za sada se još ne zna kada će se emitirati 'Palača'. 

Možda vas zanima Nova serija na Netflixu o tinejdžerima lovcima na duhove zaradila je nevjerojatno dobre ocjene Rubrika Life&style Life&style
Photo: HBO
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Dobra glumica