Life&style
Serija You

Otkrili su tko će glumiti u četvrtoj sezoni Netflixove hit serije 'You', evo otkud ih već znamo

  • Dugo iščekivana četvrta sezona popularne Netflixove serije 'You' je pred vratima 
  • Jedva čekamo vidjeti što još Joe Goldberg, ili bolje rečeno, profesor Jonathan Moore, namjerava dok bježi preko bare u London kako bi preuzeo novi identitet
  • Upoznat ćemo te s postavom četvrte sezone serije 'You' i glumcima koji ih igraju, prije nego što Joe dobije priliku uhvatiti ih svojim zlim šapama

Bilo je krajnje vrijeme da Joe Goldberg, glavni lik serije 'You' pobjegne iz zemlje, jer mu je broj ubijenih pomalo izmicao kontroli. Samo za kratak rezime, u prvoj sezoni je oduzeo život Benjiju Ashbyju, Peach Salingeru, Elijahu Thorntonu, Ronu i objektu njegove ljubavi, Guinevere Beck. 

Možda vas zanima Nova serija na Netflixu o tinejdžerima lovcima na duhove zaradila je nevjerojatno dobre ocjene Rubrika Life&style Life&style

U drugoj sezoni ista je sudbina zadesila likove Jaspera i Hendersona, dok je u trećoj sezoni šokantno okončao život svoje partnerice u zločinu, Love.

Hoće li Joe (glumi ga Penn Badgley) promijeniti svoj način ponašanja ili će se vratiti svojim ubojitim navikama? Samo će vrijeme pokazati, ali jedno je sigurno - Joe će naići na cijeli niz novih britanskih lica koja će ga iritirati. Dok će mu možda trebati neko vrijeme da se navikne na sve njih, dopusti nam da te upoznamo s postavom četvrte sezone serije 'You' i glumcima koji ih igraju, prije nego što Joe krene u akciju. 

Penn Badgley kao Joe Goldberg/Jonathan Moore

Tko je u seriji? Joe je, naravno, opsesivni i jezivi glavni lik, koji je u prethodnim sezonama bio i profesionalni stalker. Nakon što je izazvao apsolutni kaos i ubio svoju ženu Love (Victoria Pedretti), Joe je pobjegao u London i preuzeo novi identitet kao profesor Jonathan Moore. Po traileru već znamo da ga ljuti tamošnja nova skupina 'ludih, privilegiranih, oštećenih' ljudi, i prije nego što se osvijestio, želja za ubojstvom mu se vraća. Ali, to je samo ako suparnički ubojica ne skrene pozornost s njega...

Gdje si već vidjela Penna? Svi znamo i volimo Penna zbog njegove uloge Dana Humphreya u 'Tračerici'. Glumio je i u romantičnim serijama kao što su 'John Tucker mora umrijeti' i 'Easy A'.

 | Autor: Netflix Netflix

Tati Gabrielle kao Marienne Bellamy

Tko je u seriji? Marienne je Joeova bivša ljubav, koja je prije bila zaljubljena u Joea sve dok joj njegova sada mrtva žena nije ispričala sve o njegovoj smrtonosnoj prirodi. Na kraju treće sezone bježi u Pariz, ali Joe je slijedi. Hoće li se izvući živa iz Joeovih kandži ili će doživjeti istu sudbinu kao Joeove prethodne ljubavnice?

Gdje si prije vidjela Tati? Tati trenutačno glumi u Netflixovoj dramskoj seriji o pljačkama 'Kaleidoscope'. Prije toga, možda ćeš je prepoznati iz 'Chilling Adventures of Sabrina'. Također je posudila glas u animiranoj fantastičnoj seriji T'he Owl House'. Tati je vrlo tražena i potpisala je glavnu ulogu u filmu 'The Supremes at Earl's All-You-Can-Eat', koji se temelji na istoimenom romanu iz 2013. godine.

 | Autor: Netflix Netflix

Charlotte Ritchie kao Kate

Tko je u seriji? Kao nova glavna ženska uloga ove sezone, bojimo se za Kate. Ona je ravnateljica umjetničke galerije, inteligentna je, neovisna i netko u kome Joe nalazi sebi par. Premda nema ljubavi na prvi  na prvi pogled za Kate kad upozna Joea, on se zatelebao i ima sasvim drugačiju ideju o njihovoj zajedničkoj budućnosti. Bože...

Gdje si prije vidjela Charlotte? Budući da je od 2004. stalno u svijetu glume, Charlotte je glumila u serijama kao što su 'Doctor Who', 'Call the Midwife' i 'Grantchester'. 

 | Autor: Netflix Netflix

Stephen Hagan kao Malcolm

Tko je u seriji? Joe se možda do ušiju zaljubi u Kate, ali postoji mali problem. Ona ima dečka, Malcolma. Ne znajući Joeov pravi identitet, Malcolm ga uzima pod svoje i upoznaje sa svojim bogatim prijateljima školovanim na Oxfordu.

Gdje si prije vidjela Malcolma? Irski glumac glumio je na britanskim televizijama u serijama poput BBC-jevog 'The Cut' i ITV-jevog 'Injustice' i 'Midsomer Murders'.

 | Autor: Netflix Netflix

Tilly Keeper kao Lady Phoebe

Tko je u seriji? Lady Phoebe je Kateina najbolja prijateljica koja voli slavu i bogatstvo koje dolazi s njezinom popularnošću. 

Gdje si prije vidjela Tilly? Tilly je započela u serijama kao što su 'The Bill' i CBBC-jeva serija 'Millie Inbetween'. Glumila je u seriji 'EastEnders' u ulozi Louise Mitchell od 2016. do 2020. godine.

 | Autor: Netflix Netflix

Luke Gage kao Adam

Tko je u seriji? Dečko Lady Phoebe, Adam, bivši je Amerikanac baš kao i Joe. On je također i bogati nasljednik koji uživa u noćnim zabavama u klubu za elitne članove zajedno sa svojim prijateljima iz društva. Unatoč svojoj osobnosti koja je veća od života, čini se da Adam možda skriva nekoliko tajni koje je Joe odlučan otkriti.

Gdje si već vidjela Lukasa? Lukas je glumio u nekim vrlo popularnim američkim televizijskim serijama, npr. u ulozi Tylera 
Clarksona u 'Euforiji' i Dillona u prvoj sezoni 'Bijelog lotosa'.

 | Autor: Netflix Netflix

Aidan Cheng kao Simon

Tko je u seriji? Simon je sin tehnološkog poduzetnika koji sada radi kao umjetnik zajedno s Kate na pokretanju nove izložbe. Dok se čini da se Joe isprva slaže sa svima u svojoj novoj grupi prijatelja, bezvezni Simon je netko s kim se svađa.

Gdje si prije vidjela Aidana? Kao i mnoge druge njegove kolege iz 'You', Aiden je obilazio britansku televiziju, pojavljujući se u 'Devils and Silent Witness' i 'The Girlfriend Experience'.

 | Autor: Netflix Netflix

Niccy Lin kao Sophie

Tko je u seriji? Sophie je Simonova sestra i skromnija je od braće i sestara unatoč tome što je iznimno popularna influencerica s milijunima sljedbenika. Obično je prisiljena odvojiti vrijeme od svojih društvenih mreža kako bi budno pazila na brata.

Gdje si prije vidjela Niccy? Niccy se pojavila u serijama 'The Great' i 'Drifters' te filmu 'Official Secrets'.

 | Autor: Netflix Netflix

Ben Wiggins kao Roald

Tko je u seriji? Dio Kateina kruga prijatelja, Roald, koji potječe iz obitelji aristokrata, potpuno je odan svojim prijateljima, ali također skriva mračnu tajnu.

Gdje si već vidjela Bena? 'The Witcher', 'The Sandman', 'Grantchester' i 'Hollyoaks' samo su neke od serija u kojima si možda vidjela Bena u zapaženoj ulozi.

 | Autor: Netflix Netflix

Ed Speleers kao Rhys Montrose

Tko je u seriji? Pisac i ambiciozni političar Rhys imao je tešku prošlost koja je uključivala siromaštvo o čemu je pisao u svojim hvaljenim memoarima. Nakon što se obogatio i otišao na Oxford, stvorio je novi život za sebe, ali je najprisebniji u grupi zbog svoje prošlosti.

Gdje si prije vidjela Eda? Ed je igrao glavnu ulogu u filmu 'Eragon' iz 2006. i glumio u 'Outlanderu' i 'Downton Abbey'. Uskoro ćemo ga gledati u filmu 'Irish Wish' uz Lindsay Lohan.

 | Autor: Netflix Netflix

Amy Leigh Hickman kao Nadia

Tko je u seriji? Studentica književnosti i ambiciozna spisateljica Nadia prihvaća Joeov stil podučavanja i brzo se sprijatelji s njim. Međutim, dok se na površini čini samouvjerenom, duboko u sebi nosi nesigurnost oko prihvaćanja svojih vršnjaka.

Gdje si prije vidjela Amy Leigh? Možda je se sjećaš iz filma 'Tracy Beaker'. Također se pojavila u 'Doctors', 'Casualty', 'EastEnders', 'Ackley Bridge' i BBC-jevoj 'Our Girl'.

 | Autor: Netflix Netflix

Ozioma Whenu kao Blessing

Tko je u seriji? Blessing je nigerijska princeza s nekoliko postdiplomskih studija i sada radi kao stručnjakinja za kriptovalute i investitorica. Kao i većini članova prijateljskog kruga, nedostaje joj empatije za ljude u teškim situacijama.

Gdje si već vidjela Oziomau? Ozioma tek započinje glumački posao, ali već je glumila u seriji 'The Witcher: Blood Origin'.

 | Autor: Netflix Netflix

Eve Austin kao Gemma

Tko je u seriji? Čini se da Gemmu  nije briga što je više puta banirana na internetu zbog svojih uvredljivih tweetova. Život joj se vrti oko sljedeće zabave na kojoj može plesati cijelu noć.

Gdje si već vidjela Eve? Eve je glumila u filmovima 'Casualty', 'Emmerdale' i 'Doctors'.

 | Autor: Netflix Netflix

Dario Coates kao Connie

Tko je u seriji? Kao još jedan član prijateljskog kruga sveučilišta u Oxfordu, Dario je bogat i otmjen, sklon klađenju, piću i drogama.

Gdje si već vidjela Daria? Dario je najpoznatiji po ulozi Alexa Neesona u televizijskoj ITV sapunici 'Coronation Street'. Također je posuđivao svoj glas za video igre kao što su 'Expeditions: Rome' i 'Cyberpunk 2077'.

 | Autor: Netflix Netflix

Adam James kao Elliot

Tko je u seriji? Jedan od rijetkih likova koji nije dio prijateljske grupe, Elliot radi za tajanstvenog poslodavca koji zbog svog posla mora putovati Europom, gdje nailazi na Joea i njegovu novu grupu.

Gdje si već vidjela Adama? Bio je u nizu britanskih serija, poput 'Mogu te uništiti', 'Vigil', 'Hotel Portofino' i 'Doctor Foster'.

 | Autor: Netflix Netflix

Možda vas zanima Zrinka Cvitešić uz Toni Collete glumi u seriji koju uspoređuju sa ‘Sluškinjinom pričom' Rubrika Stars Stars
Photo: Netflix

Komentari 0