Life&style

Hana i Grašo dobili su kćerkicu, njezino ime ima predivno značenje

  • Hana Huljić Grašo i Petar Grašo dobili su kćerkicu
  • Otprije je poznato da će se malena zvati Alba
  • Što simbolizira ime koje je par odabrao svojoj kćeri?

Sretna vijest sinoć se proširila našim medijima - glazbenici Hana Huljić Grašo i Petar Grašo dobili su svoje prvo dijete, kćerkicu Albu. Bebica je malo požurila na svijet - termin poroda bio je 23. srpnja, a kako je za Dnevnik.hr rekla glasnogovornica Petra Graše, Martina Podgorski, sve je prošlo u najboljem redu.
"Djevojčica ima tri kilograma, mama i beba dobro se osjećaju. Sve je prošlo u najboljem redu, malena je vesela i razigrana - rekla je Podgorski.
Već je od ranije poznato, Hana i Petar odlučili su svojoj djevojčici dati ime Alba. A kakvo značenje ima ime malene, provjeril smo na web stranici Značenje imena.

 | Autor: Tomaž Kavčić, kum Petra Graše, na Instagramu je potvrdio sretnu vijest
Alba je muško i žensko ime koje potječe od latinskog albus, čije značenje je 'bijela' ili bijele kose. Možda je kod nas rijetko, no ovo ime je uobičajeno ime na španjolskom jeziku, obično je među 10 najpopularnijih imena za djevojčice, a prevodi se i kao 'zora'. Alba je također popularno ime u Italiji.

Kako je ovo ime povezano sa zorom, ono simbolizira i obnovu snage, želju za pokretanjem novih stvari i ustrajnošću.

Tonci i Hana Huljic Možda vas zanima Tonči Huljić se šali o ulozi djeda: "Ako malecka bude puno plakala, ja ću češće ići svirati" Rubrika Life&style Life&style
 | Autor: Pixsell Pixsell

Hana i Petar vjenčali su se 19. veljače u crkvi sv. Dominika u Splitu, u društvu svojih najbližih, a sretnim roditeljima upućujemo čestitke!

Možda vas zanima Domenica i Hana Huljić zajedno uživale u lijepom danu, Hana je sakrila trudnički trbuščić Rubrika Stars Stars
Photo: None

Komentari 0