Stars

Domenica i Hana Huljić zajedno uživale u lijepom danu, Hana je sakrila trudnički trbuščić

  • Domenica Žuvela i Hana Huljić, kume i prave prijateljice, sve su razveselile zajedničkim fotografijama
  • Domenica je nakon nastupa u Plesu sa zvijezdama, dan odlučila provesti u opuštanju s prijateljicom
  • Zajedno su provele lijep dan u prirodi, a pjevačica je sve zabilježila na svojem Instagramu

Nakon što je u nedjelju plesala u još jednoj emisiji Plesa sa zvijezdama, Domenica je jučerašnji dan odlučila provesti u opuštanju i ugodnom društvu. S prijateljicom i kumom Hanom Huljić sunčan dan provela je u prirodi, odmarajući se od obaveza.

"Priroda i (najbolje) društvo", napisala je Domenica u opisu fotografija koje je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu. 

Možda vas zanima Zaljubljeni Petar Grašo emotivno opisao suprugu Hanu: “Ona je jedno dobro, skromno i drago biće” Rubrika Stars Stars

Dvije pjevačice i najbolje prijateljice veže dugogodišnje prijateljstvo, a odnedavno i kumstvo, budući da je Domenica Hani bila vjenčana kuma na vjenčanju s Petrom Grašom.

Domenica i Hana vrlo su bliske i poznaju se od malih nogu te često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, gdje često dobiju i komentare da izgledaju poput sestara.

I dok se Hana priprema za skorašnju ulogu majke, budući da treba roditi svoje prvo dijete na ljeto, Domenica je nedavno sve iznenadila svojom objavom koncerta u Areni Zagreb, koju je rezervirala za čak 2030.!

Možda vas zanima Ples sa zvijezdama: Albini i Marku dodatni bodovi, svi se pitaju je li Pedro "pobjegao" u Brazil Rubrika Life&style Life&style


 

Photo: Instagram dome.nica

Komentari 0