Life&style

Gola istina: fotoprojekt pokazuje grudi bez Photoshopa

„Što misliš o svojim grudima?“ Na to je pitanje odgovaralo 100 žena za projekt „Bare Reality“

Fotografkinja Laura Dodsworth pokrenula je projekt jer je bila frustrirana zbog načina prikazivanja grudi u medijima. Zato što slika grudiju kakve u njima vidimo obično nema veze sa stvarnošću pa su mnoge žene zbog toga pod golemim pritiskom – i smatraju kako nisu dorasle idealima ljepote. 

Možda vas zanima Što misliš, koliko točno žena misli da su im grudi lijepe? Rubrika Life&style Life&style

Za projekt „Bare Reality“ fotografkinja je sakupila različite žene starosti između 19 i 101 godine života i sve su joj ispričale svoju priču, naravno, vezanu uz grudi. Među njima ima žena s malim, velikim, visećim, tetoviranim, različitim pa i amputiranim dojkama. Ispod fotografija žene govore o tome što misle o svojim grudima. 

 | Autor: Laura Dodsworth Laura Dodsworth

„Bare Reality projekt je promijenio mene, moj način razmišljanja te osjećaje prema ženama“, rekla je fotografkinja Laura Dodsworth za Huffington Post. „Promijenio je i odnos prema mojim grudima. Sada se više volim kao žena i više volim svoje grudi.“  Možda vas zanima Selfiemania: gole grudi običnih cura u prvom planu Rubrika Life&style Life&style

Za svaku prodanu knjigu autorica donira jednu funtu (oko 8,50 kn) organizaciji Breast Cancer UK, koja se bavi sprječavanjem raka dojke.

 | Autor: Laura Dodsworth Laura Dodsworth

Photo: Laura Dodsworth

Komentari 0