Life&style
Emily u Parizu

Glumci iz 'Emily u Parizu' već pričaju o 4. sezoni: "Ne možemo čak ni predvidjeti što će se sve dogoditi!"

  • Serija 'Emily u Parizu' vrlo je brzo dobila vojsku obožavatelja i smatra se legitimnim nasljednikom 'Seksa i grada'
  • Na Netflix je upravo stigla treća sezona, a oni koji su je već odgledali u dahu, već se raspituju o nastavcima
  • Iako, naravno, nema previše informacija, prikupili smo sve što znamo o snimanju i sadržaju četvrte sezone
  • Ako nisi još odgledala treću sezonu, upozoravamo te na 'spoilere' koji slijede u tekstu

Ako si poput nas i u dahu si pogledala treću sezonu serije 'Emily u Parizu', vjerojatno si još uvijek nemirna zbog šokantnog zaokreta u finalu. Romantična pariška drama, koju je kreirao Darren Star, vratila se sa svojom trećom sezonom 21. prosinca, konačno odgovorivši na sva naša pitanja o Emilynoj (Lily Collins) sudbini u Gradu ljubavi - što se tiče karijere i izlazaka. Međutim, treća sezona ju vraća natrag u nikad prestalu ljubav nakon što Camille (Camille Razat) otkrije da zna da Gabriel (Lucas Bravo) i Emily još uvijek imaju osjećaje jedno drugo — ali ne prije nego što objavi da je trudna!

 | Autor: Netflix Netflix

Možda vas zanima Ovo su najuzbudljivije Netflixove serije koje jedva čekamo gledati u 2023. godini Rubrika Life&style Life&style

Da, preokret koji smo mogli (a možda i ne) predvidjeti mogao je upravo prekinuti Emilynu i Alfiejevu (Lucien Laviscount) slatku romansu jednom zauvijek. Ali, također nas ostavlja da se pitamo što budućnost nosi za Emily, Gabriela, i Camille (a njihova beba?) — i, nažalost po nas, glumačka ekipa nema pojma o tome što je pred nama u četvrtoj sezoni — koju je Netflix najavio još u siječnju.

"Zapravo ne znamo vremenski okvir između treće i četvrte sezone', rekla je Collins u jednom intervjuu. „Ne znamo još ništa o četvrtoj sezoni. A voljeli bismo znati“, dodala je. Samuel Arnold, koji glumi Juliana, dodaje: „Uvijek se nanovo iznenadimo, svake sezone, tako da ne možemo ni predvidjeti što će se dogoditi“. 

 | Autor: Netflix Netflix

Pa, ako ne znamo ništa drugo, Bruno Gouery, koji glumi Luca, siguran je da će se radnja četvrte sezone definitivno vrtjeti oko Camillenih šokantnih vijesti. „Otkrivamo nevjerojatne informacije u finalu, rekao je. „I ta će informacija biti središte četvrte sezone“. 

Očito, Collinsova Emily, koju Laviscount naziva 'ne tako tajnim oružjem' serije, sigurno će se vratiti da riješi sve naše bjesomučne nedoumice. I premda su pojedinosti o četvrtoj sezoni - uključujući glumce koji se vraćaju, radnju i datum premijere - rijetke, William Abadie, koji glumi Antoinea, predviđa da će povratak serije pružiti još više te 'čarolije Darrena Stara'. „Imamo Francusku kao zemlju, lokacije, očekuje nas puno više zabave“, kaže. “Mislim da nas čeka sasvim zgodna stvar.“ 

 | Autor: Netflix Netflix

Dok čekamo kako bismo otkrili puno više o četvrtoj sezoni 'Emily u Parizu', na Netflixu možeš pogledati prve tri sezone koje su zaradile odlične kritike i nametnule se kao legitimni nasljednik 'Seksa i grada'.

Možda vas zanima 'Prijatelji' su serija koja nam nikada neće dosaditi, a ovo su najbolje božićne epizode Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0