Life&style

Frizura te odaje: Evo što dužina kose otkriva o tvom karakteru

  • Kratka, srednje dugačka ili jako dugačka kosa – dužina kose može otkriti razne stvari o tvom karakteru 
  • Različite frizure – različite osobine! 
  • Pogledaj što dužina tvoje kose otkriva o tvom karakteru 

Kratka frizura, srednje dugački bob ili dugačka kosa: mogućnosti su brojne te ovise o individualnom ukusu. Međutim, to nije sve, jer činjenica kakvu frizuru imamo može puno toga otkriti o našem karakteru. 

Žene s dugačkom kosom slove kao nekomplicirane 

Tko se odluči za dugačku kosu, uglavnom ostaje kod svoje odluke. Umjesto da jure za novim trendovima, žene s dugačkom kosom ostaju kod svog izgleda. Zašto i ne bi? U krajnjoj liniji, dugačka kosa je uvijek popularna. Osim toga, dugačka kosa je vrlo praktična, jer se može uvijek jednostavno zavezati u rep te ne treba puno vremena za stiliziranje. To je dužina kose koja je praktična i nekomplicirana jednako kao i žena koja je nosi. 

Žene sa srednje dugačkim bobom pouzdane su i fleksibilne 

Bob spada među klasike kod frizura te se s modnim dodacima i različitim stajlinzima može nositi na različite načine. To je frizura koja je ujedno pouzdana i fleksibilna – jednako kao i žene koje je nose. 

Bob je frizura koja je negdje između kratke i dugačke kose – a to „između“ jako dobro poznaju žene koje nose tu frizuru. Naime, za njih je karakteristično da nisu baš najodlučnije osobe. Ali, s ovom frizurom su pogodile! 

Žene s kratkom kosom slove kao hrabre 

Žene koje se odluče za kratku kosu slove kao hrabre i samouvjerene. Naime, tko ima kratku kosu ne može se sakrivati iza nje, kao što je slučaj kod dugačke kose. Dakle, treba imati dozu hrabrosti za kratku kosu. 

Možda vas zanima 6 velikih pogrešaka kod frizera: Kako te loš odabir frizure može prilično postarati Rubrika Beauty Beauty

Naravno, karakterne osobine nisu isključivo razlog za određenu dužinu kose, jer struktura kose i oblik lica igraju kod odabira frizure također veliku ulogu. 

Usprkos tome, možeš pripaziti koju dužinu kose nose tvoje prijateljice i može li se njihov karakter usporediti s dužinom kose. Kladimo se da ćeš se iznenaditi… 

Možda vas zanima Isprobaj ove savjete koji će pomoći da ti kosa što dulje ostane čista Rubrika Beauty Beauty
Photo: Getty Images

Komentari 0