Life&style
Floraart na Bundeku

Floraart se ipak održava! Bundek će se uskoro ‘zašareniti’, svi ljubitelji cvijeća će uživati besplatno

  • Ljubitelje cvijeća i raznovrsnog bilja razveselit će vijest da će se 55. Floraart ipak održati - od 1. do 6. lipnja 
  • Građani i posjetitelji metropole i ove godine će imati tradicionalno besplatan ulaz na Bundeku
  • Kako bi nadopunili i aranžirali svoje prozorske klupice, balkone, ili vrtove, moći će kupovati trajnice i cvijeće po pristupačnim cijenama

Iako je za mnoge postao simbolikom početka proljeća, već tradicionalni Floraart ove godine ipak će biti u službi vjesnika ljeta. Više je to nego dobrodošla vijest za sve ljubitelje vrtlarenja koji će u raznovrsnoj ponudi moći uživati od 01. do 06. lipnja na  više od 300 tisuća četvornih metara otvorenog prostora zagrebačkog Bundeka, uz poštivanje svih epidemioloških mjera. 

Biljke za balkon Možda vas zanima Biljke za balkon na kojem će ti pozavidjeti: od cvijeća do začinskih trava, evo kako će ti baš sve uspjeti Rubrika Life&style Life&style

Ponuda cvijeća na Floraartu | Autor: Pixell/Sandra Šimunović Pixell/Sandra Šimunović Ponuda cvijeća na Floraartu

Na 55. Floraartu vanjski dio bit će rezerviran za biljne izlagače s vlastitim proizvodima, raznim cvjetnim instalacijama te idejnim rješenjima u projektiranju manjih zelenih površina. 

Ove biljke bi trebala posaditi u svibnju ako želiš da tvoja terasa bude šarena i ukusna cijelo ljeto

Ljubitelji horticulture koji se jedva čekaju opskrbiti kaktusima, trajnicama i cvijećem po pristupačnim cijenama moći će to napraviti na zapadnom i istočnom otvorenom dijelu jezera Bundek. 

Ponuda kaktusa na Floraartu | Autor: Pixsell/Sandra Šimunović Pixsell/Sandra Šimunović Ponuda kaktusa na Floraartu

Ipak, ove godine neće se održati natjecanja  “Hrvatski KUP florista” i “Međunarodno natjecanje učenika srednjih poljoprivrednih škola u aranžiranju cvijeća”. 

11 balkonskih biljaka koje će preživjeti i najgore vlasnike - i cvasti cijelo ljeto

Ulaz na Floraart je tradicionalno besplatan, a građanima se iz organizacije preporučuje da parkiraju na istočnom parkingu zagrebačkog velesajma. 

Photo: Pixell/Sandra Šimunović

Komentari 0