Life&style

Fabijan Pavao Medvešek osvojio je šestu sezonu TLZP-a, ali je svu pažnju ukrao netko iz žirija

  • Za titulu pobjednika zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' u posljednjoj emisiji šeste sezone borilo se četvero kandidata
  • Najbolji je ipak bio  Fabijan Pavao Medvešek s izvedbom pjesme ‘’The Greatest Show’’
  • Pozornost je  privukla je i Nives Celzijus u vrlo izazovnom outfitu koji su mnogi opisali najboljim do sada

Šesta sezona zabavnog showa show Tvoje lice zvuči poznato došla je do kraja.Oni koji su je odlučili ispratiti mogli su uživati u zaista fenomenalnim transformacijama četvero natjecatelja koji su tijekom sezone osvojili najveći broj bodova. Pred žirijem; Igorom Mešinom, Indirom Levak, Goranom Navojcem i Nives Celzijus, sve od sebe su dali Neda Parmać, Fabijan Pavao Medvešek, Lu Jakelić i Marko Braić. A titulu pobjednika šeste sezone showa odnio je Fabijan Pavao Medvešek kojemu je pošlo za rukom sve oduševiti izvedbom pjesme ‘’The Greatest Show’’. 

Možda vas zanima Neki su u njoj vidjeli princezu, neki četku za WC! Haljina Maje Šuput izazvala žestoke reakcije Rubrika Stars Stars

‘’Ova pjesma kao da je rađena za tebe’’ poručila mu je Indira.

Fabijan je u maniri glumca Hugha Jackmana iza sebe ostavio Nedu koja je na pozornicu izašla kao Macy Gray s hitom ‘I try’, Lu Jakelić s izvedbom pjesama 'I'm Not A Girl' i 'Stronger' Birney Spears te Marka Braića koji se u posljednjoj epizodi transformirao u latino divu Jennifer Lopez i otpjevao pjesmu 'Dance Again'.

Nakon nastupa finalista, publiku pred malim ekranima zabavili su i ostali kandidati svojim nastupima u duetima. 

Možda vas zanima Petar Grašo ili Fernando Colunga? Sinoćnja transformacija Igora Mešina izazvala je zanimljivu usporedbu Rubrika Stars Stars

No, pozornost je svakako ukrao i žiri. Točnije Nives Celzijus, koja je obukla izazovnu haljinu s naglaskom na njezine bujne obline, a za koju je, kao i do sada, bio zadužen stilist Marko Grubnić

‘’Ova naša TLZP avantura došla je kraju. Usudila bi se reći da mi je to bila i najdraža sezona. Zericu draža i od one u kojoj sam i sama pobijedila. Čudesni kandidati svi do jednoga, ne mogu se odlučiti koji mi je draži ‘’, napisala je Nives uz izazovne fotografije na svome Instagramu.  

Osim što je istaknula dekolte 39-godišnjakinja je i visokim prorezom mnoge navela da se zapitaju nosi li uopće donje rublje. No, neki su istaknuli kako je Nives ovo najbolji stajling u TLZP-u. 

‘’Zaboravila si gaće obući Nives’’, ‘’Di su ti gaćice’’, ‘’Prekrasna’’, ''Predivna, zgodna’’, ‘’Najljepša’’, ‘’ Dal' ima riječ koju bi upotrijebila, sve što obučeš sve ti super stoji zato što si ti super ,prekrasna, prava dama, kraljica i sve naj naj’’, ‘’Najbolji stajling do sada u svim emisijama’’, ‘’Haljina je bombon’’, ‘’ Ti si ove sezone posebno zračila, nekako drugačije, nekako iznad sebe sama’’, samo su neki od komentara njezinih pratitelja. 

Izazovom haljinom mogla se pohvaliti i Indira, ali i voditeljica Maja Šuput koja je posebno zablistala u izvedbi pjesme ‘’Daljina’’. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0