Life&style

Evo kakva će biti 2021. godina prema numerologiji i što to znači za tebe

  • Broj koji će obilježiti 2021. godinu je 5
  • Što to znači u numerologiji? Točnije, je li to dobro ili loše? 
  • Otkrit ćemo ti kakva će biti ova godina i to za svaki pojedini mjesec

Odgovarajući broj godine određuje tijek godine u numerologiji. Izračunava se određivanjem zbroja brojeva u godini. Dakle, za 2021. godinu to je sljedeće: 2 + 0 + 2 + 1 = 5.

Ovaj broj sugerira uzbudljivu godinu s mnogo uspona i padova. Označava promjene i preokret. Stoga je 2021. savršeno vrijeme za isprobavanje novih stvari. 

Preuzmi odgovornost za svoj život i budi otvorena za promjene. Međutim, najbolje je ne preuzimati nikakve dugoročne obveze, jer godina može prirediti mnoga neočekivana iznenađenja – pozitivna, ali i negativna. Nemoj si dopustiti da te preplave osjećaji, jer u 2021. godini ponekad ćeš imati osjećaj kao da gubiš kontrolu.

via GIPHY

Možda vas zanima Numerologija: Otkrij koji je broj tvog životnog puta i što on znači za tebe Rubrika Life&style Life&style

Ovo su preporuke i predviđanja koje ti daje numerologija za mjesece u 2021. godini. 

Promjena i novi početak:

siječanj, ožujak, travanj, svibanj, kolovoz, rujan, prosinac

Potencijal za sukob:

ožujak, kolovoz, listopad

Mir, promišljanje:

veljača, svibanj, srpanj, studeni

via GIPHY

Kreativnost, energija:

siječanj, ožujak, travanj, listopad, prosinac

Ljubav prema sebi, ljubav:

veljača, svibanj, lipanj, srpanj, rujan

Prema navedenom, trenutačno smo u razdoblju u kojem imaš priliku za promjenu i novi početak, možda je vrijeme da okreneš novi list i uđeš u neko novo razdoblje svog života. A potom nas u veljači čeka vrijeme za mir i promišljanje, odnosno razdoblje u kojem se treba fokusirati na sebe, na svoje unutarnje stanje te na svoje najbliže, odnose s obitelji i prijateljima. Nakon onakve prošle godine, zaslužili smo jednu mirniju i ljepšu 2021. 

Možda vas zanima Zvijezde savjetuju: radije se nemoj zaljubiti u ovaj horoskopski znak 2021. godine Rubrika Love&Sex Love&Sex

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0