Life&style

Eurosong party u Boogaloou, Beč, Krakov, Šibenik... za Baby Lasagnu ovog ljeta neće biti odmora!

  • Hrvatsku i Europu trese prava rimtimtagidimanija - heklano nikada nije bilo popularnije, a novi datumi i lokacije koncerata na njegovim društvenim mrežama gotovo svakodnevno niču k'o gljive poslije kiše
  • Nakon što je zapalio atmosferu na dočecima u Zagrebu i Umagu te Sea Star Festivalu, pred Baby Lasagnom je sezona brojnih koncerata
  • U nadi da ćemo uspjeti uloviti barem koju kartu, ili barem mjesto na onim besplatnim, donosimo kompletan pregled svih zasad zakazanih!

Da je Hrvatsku, ali i ostatak Europe zahvatila prava rimtimtagidimanija postalo nam je jasno još kada su društvenim mrežama krenule kolati snimke iz Malmö Arene na kojima je jasno vidljivo da je cijela dvorana plesala skupa s našim predstavnikom. A kada kažemo cijela dvorana, doista to i mislimo jer ritam nije ponio samo gledatelje, već i snimatelje, tehničare, producente... O razmjerima  rimtimtagidimanije dovoljno govori i brzina kojom je Baby Lasagna krenuo rasprodavati svoje koncerte, ali i to da novi datumi i lokacije koncerata na njegovim društvenim mrežama gotovo svakodnevno niču k'o gljive poslije kiše. 

Sve više streamova na streaming platformama, ali i pregleda na društvenim mrežama uz pjesmu kojom nas je Baby Lasagna spektakularno predstavio, ugostivši, kako kaže komentar s gotovo 50K lajkova, Euroviziju na svom koncertu, broje i njegove ostale pjesme; našao se na top ljestvicama mnogih zemalja uključujući i Ujedinjeno Kraljevstvo, a iskreno vjerujemo da je sve ovo samo početak. 

Možda vas zanima Suze Baby Lasagne na Trgu nisu bile jedini dirljiv trenutak, ovaj je skoro svima promaknuo Rubrika Life&style Life&style

Od onih koncerata koji su već rasprodani do onih koji su tek najavljeni, u nadi da ćemo uspjeti uloviti barem koju kartu, ili barem mjesto na onim besplatnim, donosimo kompletan pregled svih zasad zakazanih!

Eurosong party, Boogaloo, 8. lipnja

Veliki glazbeno-scenski spektakl imena 'Eurosong – Najveći hitovi' umjesto u Boćarskom domu, održat će se u Boogaloou, a osim Baby Lasagne, nastupit će i prošlogodišnja eurovizijska predstavnica Norveške Alessandra, dvostruka azerbejdžanska predstavnica Efendi, danska pobjednica Emmelie de Forest, Emilija Kokić, Marko Bošnjak, Lara Demarin i Eugen Višić.

EXIT, Novi Sad, 10. srpnja

Baby Lasagna nastupit će i na poznatom novosadskom Exit festivalu na Tesla Universe Stageu. 

Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik, 16. kolovoza

Uz Baby Lasagnu, iste će večeri na šibenskom Mihovilu nastupiti i Vojko V te Nipplepeople.

 | Autor: Pixsell/Luka Batelić Pixsell/Luka Batelić

Špancirfest, Varaždin, 27. kolovoza

Na omiljenoj varaždinskoj manifestaciji Baby Lasagna će održati besplatan koncert, na glavnoj festivalskoj pozornici na Starom gradu.

Dani piva, Karlovac, 1. rujna

Kao i na Špancirfestu, Baby Lasagnu ćemo i u Karlovcu moći vidjeti besplatno. 

Wrocław, 3. rujna i Varšava, 4. rujna

“Poljska, stižemo, jeste li spremni?! Tako sam sretan što mogu najaviti našu mini turneju po Poljskoj u rujnu - da vidimo kako to rade Poljaci!”, poručio je Baby Lasagna uzbuđeno na svom Instagramu.

 | Autor: Pixsell/Luka Batelić Pixsell/Luka Batelić

Šalata, 12., 13. i 14. rujna

Uz 'Rim Tim Tagi Dim', te ranije objavljene pjesme 'IG Boy' i 'Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much', Baby Lasagna će na Šalati uživo predstaviti i ostatak albuma prvijenca 'Demons & Mosquitos' čiji se izlazak očekuje na jesen. Karte za sva tri koncerta rasprodale su se u roku od doslovno par minuta nakon što su puštene u prodaju, no još uvijek ih se može pronaći kod preprodavača.

Ljubljana, 17. rujna

“Ljubljana, prihajamo! 😍 Tomorrow at 10:00 AM tickets will be on sale 🇸🇮❤️ btw, I’m not sure that cows have anything to do with Slovenia, but everytime I travel through it I see a lot of cows, and I love cows 😻🐄”, stoji uz posljednju objavu na Instagramu Baby Lasagne.

Beč, 24. rujna

“❗️VIENNA❗️🇦🇹 Will you dance with us? 😻🕺 If the answer is yes, just follow the link in BIO and grab your tickets! Can’t wait to meow with you! 🐈”, poručio je Baby Lasagna u objavi.

Možda vas zanima 15 heklanaca za svaki dan: Topovi, haljine, suknje... (baš nas je zaludio stil Baby Lasagne!) Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Luka Batelić

Komentari 0