Life&style

essence ima WOW božićnu kolekciju: Lak za nokte miriše na ušećerene jabuke, balzam za usne na medenjake...

  • Nova kolekcija brenda essence osim sjajnim izgledom mami i mirisima
  • Proizvode krase mirisi slastica poput medenjaka, bombona i ušećerene jabuke
  • Kolekciju krase i pristupačne cijene, a najskuplji proizvod košta 43 kune

Ljubiteljice kozmetičkih proizvoda zasigurno će oduševiti nova kolekcija njemačkog brenda essence koja je nadahnuta najljepšim dijelom godine - Božićem! Kolekcija nazvana 'x-mas wishes candy kisses' inspirirana je omiljenim blagdanskim slasticama, a uz sjajnu kvalitetu prati je i dopadljivo pakiranje te pristupačna cijena.

Možda vas zanima Savršeni zimski napitak: isprobaj recept za mirisno kuhano bijelo vino s vanilijom Rubrika Life&style Life&style

No, osim izgledom predstavljeni proizvodi mogli bi to već na prvu oduševiti i svojim mirisom. Naime, essence je za savršenu božićnu manikuru pripremio dva mirisna laka. Tako svjetlucavi crveni lak krasi miris ušećerene jabuke, dok sjajna ružičasta nijansa krije slatki miris bombona.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: lakovi za nokte (16,90 kuna)

Tu je i mekana pufasta spužvica ispunjena finim zlatnim šljokicama svjetlucave teksture koje koži ili kosi pružaju prekrasan sjaj i slatkasti miris slatkiša. A od korisnih alata u novoj kolekciji nalaze se i četiri kista s veganskim čekinjama u prigodnom božićnom ruhu.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: spužvica (25,90 kuna), set kistova (42,90 kuna)

Možda vas zanima Fantastična je! Zara Home ima kolekciju božićnih ukrasa zbog koje smo odmah poželjele okititi bor! Rubrika Life&style Life&style

Mnoge od nas u hladnijim mjesecima muku muče s ispucanim usnama pa će od velike pomoći biti balzam s mirisom medenjaka te praktični piling za usne u obliku sticka s mirisom bombona. Balzam dolazi u doista preslatkom pakiranju idealnom za svaku torbicu, zar ne?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: balzam i piling (oba 16,90 kuna)

Svoje su mjesto u kolekciji pronašli i svjetlucavi highlighter te mini toaletna vodica slatkaste arome. Doista izvrstan način da te miris omiljenih blagdana prati u narednom periodu. Koji bi od navedenih proizvoda ti poželjela u svojoj kolekciji?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: highlighter (32,90 kuna), toaletna vodica (16,90 kuna)

Možda vas zanima Pojačaj i zapjevaj! Odsad jedan hrvatski radio pušta samo božićne pjesme Rubrika Life&style Life&style
Photo: Miss7/pr

Komentari 0