Life&style

Drvce i za Valentinovo? Ove influencerice odlučile su praznik ljubavi ukrasiti i prigodnim drvcima

  • Danas je praznik ljubavi, a poneki su ga odlučili obilježiti na poseban način
  • Posebno ukrasno drvce dekorirali su u skladu s paletom boja i ukrasa tipičnim za Valentinovo
  • Neki idu i korak dalje pa drvca ukrašavaju tijekom cijele godine, prigodno za svaki praznik

Društvena mreža TikTok nastavlja s širenjem neobičnih trendova, od izrade kostima, make-up trikova, do uređenja doma. Sad je na redu Valentinovo, a ovi su ga TikTokeri odlučili obilježiti posebno ukrašenim Valentinovo drvcima.

@lalaaestheticsco #valentines2022 #EveryKiss #valentinestree #salon #salontrends #2022 ♬ you dont know my name by cosznmo - coz

Baš kao što ukrašavamo božićna drvca, ovaj put na sličan način ukrašena su Valentinovo drvca, no s pretežno ružičastim i crvenim ukrasima, u znaku ljubavi. Umjesto kuglica, tu su crvena i ružičasta srca, slatkiši u obliku srca i male čokoladice.

Blogerica Jennifer Houghton, svoje je prvo Valentinovo drvce ukrasila još prije pet godina. Rekla je kako je željela što ljepše i veselije ukrasiti svoj doma, pogotovo zbog toga što puno više vremena provodi kod kuće od kad je počela pandemija. Covid-19. 

Možda vas zanima Tri kulinarske ideje za romantičnu francusku večeru - iznenadi dragog (ili sebe) za Valentinovo Rubrika Life&style Life&style

Druga kreatorica sadržaja, Sami Riccioli, toliko se svidjela ideja o dekorativnim drvcima, da ih mijenja tijekom cijele godine, ovisno o prazniku. Izjavila je kako nakon Valentinova ne planira pospremiti drvce, već će ga prigodno ukrasiti za Dan sv. Patrika, Uskrs, a onda i Noć vještica.

Najčešći razlog zbog kojeg sve više ljudi počinje pratiti ovaj trend je taj što žele radost božićnog vremena produžiti i na ostatak godine. Jedino što moraju stoga napraviti je ukrasiti svoje drvce u skladu s praznikom koji u to vrijeme slave.

Sviđa li se i tebi ideja o ukrašavanju drvca za Valentinovo?

Možda vas zanima Ove stvari mogu jako razveseliti muškarca Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0