Life&style

Doznaj najmudriju novogodišnju odluku za svoj horoskopski znak

Nova godina je tu i većina nas sada razmišlja o tome što će 'promijeniti' u svom životu. Evo što kažu zvijezde

Doista, jesi li odlučila što ćeš sve napraviti 2019. godine? Postoji li nešto što želiš promijeniti? Nisi sigurna? Bez brige, imamo odgovor na tvoja pitanja. Naime, tvoj horoskopski znak otkriva neke tvoje loše navike – koje bi 2019. godine trebala promijeniti. Također otkriva koje si stvari možda dosad zanemarivala pa ih sljedeće godine moraš nanovo pokrenuti…

Lav 

U 2019. godini trebaš više kvalitetnog vremena za sebe i svoju obitelj. Posao i karijera su ti ove godine bile glavni prioritet, a sada je vrijeme da se koncentriraš i na druge stvari. Zadnje vrijeme prilično si zanemarivala svoje prijatelje, obitelj, a i sebe samu. 

Jarac 

Osobe rođene u znaku jarca trebale bi sljedeće godine pronaći novi hobi te se trznuti iz dosadne rutine. Zbog straha i perfekcionizma radije igraš na sigurno – to moraš u 2019. promijeniti! Idi na satove plesa, na neki sport, tečaj stranog jezika ili radi nešto što si odavno željela. Svejedno je jesi li dobra u tome – važno je da pokušaš! 

Ovan 

Ove godine jedva si se mogla odvojiti od buljenja u televizor i raznih serija. Savjet za 2019.: više čitaj! Uzmi neku dobru knjigu u ruke! Čitanje može zabavno jednako kao i gledanje serija. 

Bik 

2019. godina će za tebe napokon biti godina kad ćeš početi kuhati kako treba. Tvoja novogodišnja odluka: dosta je brze hrane i jedenja po restoranima! Konačno ćeš stati uz štednjak i iskušati svoje vještine! 

Vaga 

Tvoja oduka za 2019. godinu: više izlaziti i njegovati društvene kontakte. Naime, to si poprilično zanemarila 2018. – jednostavno si zaboravila javljati se dragim ljudima, što se obavezno mora promijeniti u 2019. godini. 

Djevica 

Pospremanje – to je tvoj slogan za sljedeću godinu. Vrijeme je da se riješiš nagomilanih stvari koje bez veze zauzimaju prostor među tvoja četiri zida. I to ne samo iz ormara, nego iz cijelog stana ili kuće. 

Rak 

Tvoja novogodišnja odluka: vratiti se starom hobiju! Rakovi su jako osjećajni ljudi i često se raznježe kad ih preplave sjećanja. Sljedeće godine oživi prošlost i vrati se starom hobiju u kojem si toliko uživala. 

Vodenjak 

Vodenjaci imaju dobro srce. To trebaš iskoristiti 2019. godine, društveno se angažirati te pomagati drugim ljudima. To će te učiniti sretnom te ćeš ponovno uživati u svakodnevici. 

Strijelac 

Ti trebaš sljedeće godine definitivno više putovati. Osobe rođene u znaku strijelca vole otkrivati nova mjesta – krajnje je vrijeme da se pokreneš! 

Možda vas zanima Znamo kako ćeš napokon početi donositi dobre odluke Rubrika Life&style Life&style

Škorpion 

Novogodišnja odluka: riješiti se jedne loše navike. Škorpioni nisu baš najdiscipliniraniji, ali mogli bi početi malim koracima. Na primjer, konačno bi mogli pozitivno razmišljati, dolaziti na vrijeme, manje kukati ili prestati pušiti! 

Ribe 

Ribama je 2018. godina sjajna i priuštili su si sve što su željele. Ali, to se vidi i na računima. U 2019. godini bi trebala malo više paziti na financije te uvesti red u kaos koji imaš – savršena novogodišnja odluka. 

 

Blizanci 

Savršena odluka: digitalna detoksikacija! Ti ne možeš bez mobitela, laptopa ili Interneta, jer uvijek moraš sve znati i biti o svemu obaviještena. Tako propuštaš mnoge stvari koje se događaju oko tebe te brzo zapostaviš svoje prijatelje. U 2019. godini se trebaš riješiti ovisnosti o mobitelu i manje buljiti u ekran. Napravi stanku od društvenih mreža te uživaj u stvarnom životu koji se odvija oko tebe – to će ti garantirano činiti dobro! 

Možda vas zanima 4 stvari na koje frajeri padaju, ali se ne usude priznati Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0