Life&style

Dorina ima tri sjajna nova okusa i probali smo ih sve! Izabrali smo i našeg favorita među njima

  • Formulu koju su svojim nepcima odobrili ljubitelji slatkih zalogaja, Dorina je iskoristila za tri nove čokolade!
  • U srcu Dorine ponovo se nalaze keksi; ovaj put su omiljeni keksi Speculaas i Domaćice u osvježavajućim i bogatim kombinacijama
  • Probale smo tri nova okusa i nismo puno čekale da ti prenesemo dojmove ovih neodoljivih slatkiša s Kraševim potpisom 

''Svaki trenutak, svaka kockica imaju svoju priču, a svaka je priča važna'', kažu iz Kraša najavljujući čak tri nova okusa svojih čokolada, a tu smo novu čokoladnu priču jedva dočekali probati! 

Tri okusa baziraju se na prepoznatljivoj kombinaciji Dorina čokolade i keksa te nam omogućuju da uživamo i u hrskavoj teksturi i punoći okusa. I to bez pretjeranog sladila u nekim poznatim okusima koji su pronašli put da nas iznova i nanovo oduševe. 

Možda vas zanima Prefino! Isprobala sam novi, zimski okus Dorina čokolade s narančom i cimetom Rubrika Life&style Life&style

Jesi li i ti obožavateljica Speculaas keksa?

Bez imalo pretjerivanja kod nas je najbrže planula Dorina Speculaas, a bit će omiljena svima koji obožavaju pomalo zimski okus belgijskog keksa. Kombinacija koju čine cimet, klinčić, muškatni oraščić, đumbir, piment, korijander i kardamom ne mora baš svima biti draga, ali moramo priznati da izvrsno stoji novoj Kraševoj čokoladi uz sasvim prikladnu hrskavost i ugodu mliječne čokolade. Kombinacija je pun pogodak!

 | Autor: miss7 miss7

Osvježavajući okus za opraštaj s ljetom

No, nije Kraš bio blagonaklon samo prema ljubiteljima zimskih 'cimetastih' okusa. Oni koje već žale za ljetom moći će se 'tješiti' s čokoladom Dorina Domaćica s malinom. Bijela čokolada s bijelom kremom i komadićima sušene maline sasvim je lagana, osvaja okusom, a s obzirom na kombinaciju ne sadrži previše šećera. Lajkamo!

 | Autor: miss7 miss7

Čokoholičari će doći na svoje

Ne možemo reći da smo ostali ravnodušni i prema posljednjem novom okusu Dorina Domaćica tamne kombinacije – tamne čokolade s čokoladnom kremom fine topivosti i keksom s kakao prahom. Tko ne priznaje slatko osim ako ne sadrži čokoladu pa onda još malo čokolade, s ovom Doinom doći će na svoje.

Zaista, svaka kockica nudi odmjerenu, ali krajnje čokoladnu punoću okusa i to s izvrsnim balansom slatkoće, s obzirom na to da se radi o tamnoj čokoladi. Idealan je zalogaj za uz kavicu - i to ne samo jutarnju. Fino!

 | Autor: miss7 miss7

Osim tri nove čokolade, već poznati okusi iz asortimana dobili su novi ruho: Dorina Domaćica original, Dorina Jadro, Dorina Napolitanke i Dorina Choco Napolitanke

 | Autor: miss7 miss7

I jesi li odlučila koji će biti tvoj sljedeći desert?

Photo: miss7

Komentari 0