Life&style

Prefino! Isprobala sam novi, zimski okus Dorina čokolade s narančom i cimetom

  • Sredinom studenog predstavljena je nova Dorina čokolada s okusom naranče i cimeta
  • Ovaj pravi blagdanski okus stvoren je za sve ljubitelje cimeta i osvježavajućih citrusa

Cimet i agrumi su kombinacija koja čini zamamnima mnoge zimske poslastice, a sada smo pronašli još jednu novu s istim začinskim duom. Kraš je za ovu zimu osmislio novi okus Dorina čokolade s okusom naranče i cimeta te dodatkom komadića božićnih keksa. Naravno, morali smo je probati. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Možda vas zanima Probala sam novu Milku s okusom jagode i torte od sira - moram priznati da me je slatkoća iznenadila Rubrika Life&style Life&style

Već kod samog otvaranja, oduševio me je miris cimeta, a sam izgled čokolade ne razlikuje se od klasične čokolade s komadićima keksa. Božićni keks, doduše, je u manjim komadićima i mekši je nego klasični keks u čokoladama, a kombinacija okusa cimeta i naranče fino je pomiješana tako da niti jedan okus ne prevladava.  

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Možda vas zanima Probala sam novi Ledo Plazma Sandwich sladoled, evo kakvi su moji dojmovi Rubrika Life&style Life&style

Ova čokolada pruža pravi okus blagdanski okus, a podsjeća i na aromatične čajeve koji nas zimi griju. Okus joj nije presladak te je već i kockica dovoljna da se zasladiš. Čokolada dolazi u pakiranju od 220 grama, a cijena joj je 14,99 kuna.  Jesi li je ti već probala?

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0