Life&style
Bijeli lotos

DJ Tiësto remiksirao je uvodnu pjesmu u hit seriju koju s guštom nismo preskakali - i jako nam se sviđa

  • Malo je koja serija privukla toliko pažnje i osvojila toliko simpatija kao što je to uspjela HBO-ova 'Bijeli lotos'
  • Osim zanimljivim likovima i zapletima, serija nas je jednako šarmirala i zaraznom pjesmom iz uvoda
  • Otkako je postala viralna, ova je pjesma dobila brojne remikseve, a sada napokon ima i onaj službeni imena 'Renaissance' koji je napravio legendarni DJ Tiësto

Kada pronađemo novu seriju koja nas prikuje za male ekrane i koju, epizodu za epizodom gledamo u jednom dahu, jedina stvar koja nas može natjerati da se na sekundu odreknemo najudobnijeg položaja u kojem smo zavaljeni i ako treba ustanemo i dohvatimo daljinski uvodna je špica. Koja god serija bila u pitanju, uvodi su obično nešto što sa zadovoljstvom preskačemo, no ima jedna serija koja je, kako po ovoj, tako i po nekim drugim stvarima, bila izuzetak.

'Bijeli lotos' jedna je od rijetkih serija čija nas je uvodna pjesma uspjela šarmirati jednako koliko i sama radnja, u paketu sa zanimljivim likovima i veličanstvenim nekretninama, a ova zarazna melodija koja postepeno prelazi iz delikatne gudačke dionice u punokrvni klupski hit postala je viralna baš kao i sama serija. 

Aubrey Plaza, Operacija Fortune Možda vas zanima Kako je Aubrey Plaza od čudakinje koju je Hollywood odbacio postala trenutačno najhot ime Rubrika Stars Stars

Prepoznatljiva pjesma već je inspirirala brojne remikseve, a sada je dobila i onaj službeni kojeg je napravio legendarni hitmejker DJ Tiësto. Pod imenom 'Renaissance', pjesma je osvanula na streaming platformama 17. veljače, a zanimljivo je da ovo nije prvi remiks pjesme koji je postao viralan. Prvi je tu čast imao onaj Candy Moore u kojem se pojavljuje sada već kultna rečenica Tanyje McQuoid "molim te, ovi gayevi me pokušavaju ubiti", no remiks DJ Tiësta prvi je kojeg je odobrio HBO.

Tiësto je za 'CNN' rekao da mu je inspiracija bila sviranje pjesme na nekim njegovim nastupima, a što se pokazalo kao veliki uspjeh. "Obožavateljima se to nevjerojatno sviđa", rekao je te dodao: "Svaki put kad svira u mom setu možete osjetiti promjenu energije na plesnom podiju i svi jednostavno podivljaju. Osjećaj je električan. Znao sam čim sam to prvi put pustio da smo na putu za nešto posebno!"

Možda vas zanima 'Bijeli lotos' nas je totalno oduševio i jedva čekamo novu sezonu. Evo što zasad znamo o njoj Rubrika Life&style Life&style

Podsjetimo, druga sezona 'Bijelog lotosa' čija se radnja odvija na Siciliji s prikazivanjem je završila u prosincu prošle godine, a Jennifer Coolidge za svoju je ulogu Tanyje McQuoid dobila Zlatni globus za najbolju sporednu glumicu. Iako se iz očiglednih razloga Jennifer neće pojaviti u trećoj sezoni popularne serije, priznala je da bi je razveselilo još jedno okupljanje cijele glumačke ekipe na Siciliji, a sigurni smo da bi DJ Tiësto zakuhao najbolju moguću atmosferu.

Photo: Pr/HBO
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Veliki dj🎧