Life&style

Disney+ ispred Mimare slavi ulazak na hrvatsko tržište: "Više iznenađenja nego što možete zamisliti"

  • Danas u Hrvatskoj kreće još jedan popularni svjetski streaming servis koji će umanjiti dominaciju Netflixa
  • Disney+ pripremio je večeras poseban program povodom lansiranja platforme ispred zagrebačkog muzeja Mimara
  • Obećali su brojna iznenađenja i 3D mapping projekcije, a program počinje u 21 sat

Iako je Netflix još uvijek dominantan u Hrvatskoj kad je riječ o popularnosti globalnih streaming servisa, mogućnost izbora postaje sve veća. Nakon što je HBO Max nedavno ušao na hrvatsko tržište sa svojom platformom, danas će to napraviti i Disney+, popularni streaming servis kultnog brenda u industriji zabave.

Kompanija je zacrtala 14. lipnja kao dan kad će se legalno u Hrvatskoj moći gledati Disney+ streaming servis, a već od prvog dana moći ćemo gledati više od 900 filmova i 600 serija te 180 vrsta originalnog sadržaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Disney+ (@disneyplus)

Službeno lansiranje platforme obilježit će se i uživo u Zagrebu. Naime, Disney je ispred muzeja Mimara pripremio poseban program za posjetitelje s početkom od 21 sat, a predviđeno je predstavljanje platforme uz 3D mapping i razna iznenađenja. To znači da ćemo vjerojatno vidjeti kultne Disneyjeve likove u obliku holograma u centru Zagreba, a organizator priprema i brojna iznenađenja. "Bit će ih više nego što možete zamisliti" tvrde iz Disneyja, koristeći tako geslo Disney+ platforme "+More than you'd ever imagine". 

 | Autor: Disney Disney

Što Disney+ donosi gledateljima u Hrvatskoj? Kompletan sadržaj koji je pod kapom Disneyja, a to su Disney, Marvel, Pixar, Star Wars, National Geographic i Star. To nam donosi brojne kultne crtane filmove, sve Star Wars naslove, fenomenalne dokumentarce National Geographica, Simpsone, Uvod u Anatomiju i brojne druge poznate filmove i serije.

Loša vijest je što u početku sadržaj neće biti lokaliziran, odnosno neće biti hrvatskih titlova i sinkronizacije. To će najviše pogoditi najmlađu populaciju koja želi uživati u Disneyjevim crtićima na hrvatskom jeziku. 

Cijena pretplate na Disney+ je 7,99 eura na mjesec, odnosno 79,99 eura na godinu.

Novi remake filma Pinocchio Možda vas zanima Stiže novi Pinocchio! Trailer za remake Disneyevog crtića je tu, a glumačku ekipu predvodi Tom Hanks Rubrika Life&style Life&style
Photo: Disney

Komentari 0