Life&style

Tako su romantične! Disney je kreirao prvu kolekciju vjenčanica nadahnutu princezama

  • U travnju ove godine Disney će na njujorškom Tjednu mode predstaviti prvu kolekciju vjenčanica
  • Kolekcija je nadahnuta izgledom omiljenih princeza, a sastavljena je od 16 modela
  • Prve skice su već dostupne, a kako izgleda haljine nadahnute Ariel, Bellom i Tianom otkrivamo ti u nastavku

Za sve buduće mladenke koje su velike obožavateljice Disneya imamo sjajnu vijest - kreirana je prva kolekcija vjenčanica nadahnuta Disneyevim princezama. Kolekciju je u suradnji sa slavnim filmskim studijom kreirao brend Allure Bridals, a za sada je poznato kako će se u njoj naći 16 različitih modela haljina.

Možda vas zanima Predobro! Umjetnik je 'oživio' Disneyjeve junake - pogledajte kako izgledaju kao stvarni ljudi! Rubrika Life&style Life&style

 

Skice prva tri modela, nadahnuta likovima Belle, Ariel i Tiane prikazane su na službenom profilu brenda Allure te su izazvale opće oduševljenje. No, do pogleda na prave modele morat ćemo još malo pričekati jer će javnosti biti predstavljeni u travnju na Tjednu mode u New Yorku. Za sada je poznato kako će se njihove cijene kretati od 6.500 do 70.000 kuna. 

Možda vas zanima U Zaru su stigle i ljetne haljine - za jednu predviđamo da će postati hit Rubrika Moda Moda

Prve dostupne skice svjedoče kako će kolekcija prštati od raznolikosti materijala i krojeva, a tematski će biti vezana uz princezu kojom je pojedini model nadahnut. Tako je model Ariel izveden u sirena kroju, dok je Belle model ukrašen ružinim laticama. Ideja dizajnera bila je da se djevojkama i ženama koje ih odjenu za svoj veliki dan uistinu ostvari ona o sretnom završetku ljubavna priče, baš kao što se isto ostvarilo omiljenim princezama.
 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0