Life&style

Disney je potvrdio: Radi se nova verzija Bambija! Pa tko još može odoljeti najpoznatijem lanetu?

  • Nakon "Kralja lavova" na red za remake došao je još jedan Disneyjev klasik - "Bambi"
  • Ovoga put priča o odrastanju malenog laneta bit će izvedena u fotorealističnoj animaciji
  • A dok ovu adaptaciju nestrpljivo iščekujemo te nas već u ožujku očekuje igrana verzija crtića "Mulan"

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha remakea "Kralja lavova", čelnici Disneya odlučili su se gledateljima u novom izdanju predstaviti još jedan klasik - "Bambi".  Originalni crtani film kojeg je 1942. godine razvio animator Tyrus Wong i koji je temeljen na knjizi "Bambi: jedan život u šumi" autora Felixa Saltena, zamijenit će fotorealistična igrana verzija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#bambi

A post shared by Thumper (@thumper_land) on

Možda vas zanima Znanstvenici su otkrili da se izlazak u kino računa kao tjelovježba - i to zbog jednog benefita Rubrika Life&style Life&style

Zanimljivo, Bambi je bio sveukupno peti animirani film iz Disneyjevog studija, no prvi u kojem nije bilo ljudskih likova. Godine 2006. objavljen je i nastavak pod nazivom "Bambi II", no on nikada nije dostigao slavu svog prethodnika. Prema pisanjima Hollywood reportera, za najnoviju verziju biti će zadužene dvije scenaristice: Lindsey Beer i Geneva Robertson-Dworet, scenaristica prošlogodišnjeg hit filma "Kapetanica Marvel".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bring home #TheLionKing with the @bestbuy limited-time exclusive SteelBook TODAY: link in bio!

A post shared by Disney’s The Lion King (@lionking) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Move. Away. From the jams. #Aladdin is now streaming on #DisneyPlus.

A post shared by Disney's Aladdin (@disneyaladdin) on

Možda vas zanima Otkrivamo ti koji je bio najpopularniji film na svijetu kad si se ti rodila Rubrika Life&style Life&style

Potpomognuti uspjehom "Kralja lavova" i "Aladdina", koji su na blagajnama zaradili preko milijardu dolara, popis Disneyevih klasika kojima se sprema transformacija u 21. stojeće sve je veći. Tako već u ožujku stiže nova igrana verzija crtića "Mulan", dok nas sljedeće godine očekuje Emma Stone u ulozi notorne zlice Cruelle de Vil. U pripremi su i nova izdanja pa ćemo tako uskoro moći gledati i novo izdanje "Male sirene" i "Zvonara crkve Notre Dame". Prvi komentari na društvenim mrežama svjedoče kako su budući gledatelji oduševljeni ovim potezom te dokazuju kako će Disney još jednom uspješno naplatiti nostalgiju. No, jedno je sigurno - generacije će se i dalje pitati što se desilo s Bambijevom majkom!

 

POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTENJE I CIPELE:
 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0