Life&style

Danijela Dvornik na obiteljskoj slici 'oživjela' Dinu: "Koliko god to nekima bilo morbidno, meni je fora"

  • Danijela Dvornik objavila je obiteljsku sliku s Dinom i raznježila mnoge
  • Na fotografiji ona i pokojni glazbenik nasmiješeno poziraju u zagrljaju  unučica Balie i Lumi
  • Kralj funka mnogima će zauvijek  biti u srcu, a mnogi su se na Danijelinu objavu i rasplakali

Danijela Dvornik objavila je obiteljsku grafiku na kojoj ona i legenda hrvatske glazbe Dino Dvornik nasmiješeni poziraju izpred božićne jelke. No, to nije sve. Uz Danijelu u zagrljaju drži njihovu unučicu Balie  dok im mala Lumi sjedi u krilu. Danijela je rekla kako ga se često sjeti, pa je odlučila napraviti uspomenu koja se mnogima svidjela, a neke je i raznježila.

Možda vas zanima Danijela Dvornik objavila fotke iz djetinjstva i prisjetila se zašto se jako naljutila Rubrika Stars Stars

"Ne možeš, a da se ne zapitaš što bi bilo u tom trenutku, ili što mu je predhodilo, možda nam je Ella uvalila djecu da ih čuvamo a mi iskoristili situaciju i opalili 'selfie' prije nego nas skroz djeca ne iznerede. Često puta se uhvatim sa tim mislima kad me neka situacija inspirira pa mi prođe kroz misli 'asti, a šta bi Dino sada gušta!'. Baš mi bude žao što unučice nije doživio, a i one njega. Svejedno, on je toliko bio poseban i potrudio se da ne bude zaboravljen, u našim mislima i srcima", napisala je Danijela.

Naravno, očekivala je da to neće svima biti "normalno" pa je u prvoj rečenici napisala: "Šta bi bilo,kad bi bilo. Tako bi se mogla nazvati ova fotka. Koliko god to nekima bilo morbidno, meni je fora. Makar ga i ovako oživjeli na crtežu", no reakcije su pozitivne.

Odmah su pristigli mnogi komentari, a pratitelji su bili oduševljeni Danijelinom idejom za fotografiju. "Predivni, Dino je bio baš jedan poseban čovjek", "Di bi njemu i Bali bio kraj često promislim na to, al' znam da je on svakog trenutka sa vama, gleda vas i čuva odozgo onako cili ponosan na svoje cure", "Dica bi ga obožavala, ti bi izluđivala, bilo bi lipo", "Kako bi Dino uživao, a tek one koliko bi im dida bio zabavan, sigurna sam da gušta gledajući ih odnekud, a i čuva", "Rasplakalo me..predivno..al mislim on i unučice... gorio bi Split...", Nešto predivno, super ideja hvala Vam od srca", "Meni je slika kao i ideja bas vrh",samo su neki od brojnih komentara.

Ella Dvornik u videu pokazala transformaciju u 4 mjeseca vježbanja: "Svaki dan u teretanu i bljutava hrana"

I Ella je nedavno objavila tri fotografije s ocem iz svog djetinjstva uz koju je napisala: "Samo dvoje kul ljudi koji chillaju u Splitu". U komentaru se našalila da roditeljima ne oprašta frizuru na koju su je tad šišali. Fotografije su i tad raznježile brojne Elline pratitelje, a uz ovakve obožavatelje Dino i dalje živi u sjećanjima mnogih.

Danijela Dvornik odlučila iseliti iz stana Možda vas zanima I Danijela Dvornik okreće novu životnu stranicu, iseljava iz stana u kojem je živjela s pokojnim Dinom Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@pasiondegavilanes

Komentari 0