Stars

Danijela Dvornik objavila fotke iz djetinjstva i prisjetila se zašto se jako naljutila

  • Danijela Dvornik objavila je fotografiju svoje majke i sestre iz mladih dana i reakcije koju je proživjela kad joj je sestrica stigla iz rodilišta
  • Ranije je pokazala i crnobijelu fotografiju sebe kao bebe i usporedila se s unukama, Balie i Lumi
  • Mnoge je pratitelje oduševila povratkom u prošlost i prisjećanjem djetinjstva

Danijela Dvornik na svome je Instagram profilu podijelila fotografije iz svoga djetinjstva. Posljednja prikazuje njezinu majku Žarku Kuljiš koja u naručju drži Danijelinu sestru nakon izlaska iz rodilišta.

Usporedila je svoje tadašnje emocije s onima koje je njezina unučica Balie relativno nedavno proživljavala kad joj je stigla sestrica Lumi.

"Još jedan "blast from the past". Mama i moja mlađa sestra,1974 godine", napisala je ispod fotografije. "Sjećam se kad je došla mama sa sestrom kući iz rodilišta da nisam bila baš oduševljena. Reagirala sam slično kao i Balie kad je prvi put vidjela. Lumi (evo uljeza )", prisjetila se Danijela objavom.

Danijela Dvornik Možda vas zanima Danijela Dvornik pokazala kako mladoliku majku ima. Možeš li vjerovati da je već prabaka? Rubrika Stars Stars

Ranije je pak izazvala lavinu komentara crnobijelim fotografijama iz doba dok je i sama bila beba. Danijela je tada sjedila u dječjim kolicima, s razbarušenom kosicom, a mnogi su joj pratitelji poručili kako i oni imaju slična kolica i prisjetili se svoga djetinjstva. Osim toga, potvrdili su i koliko si baka i unuka sliče.

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen

"Mala Danijela. 1967 godina u Splitu. Svaka slučajnost sa Balie i Ellom je namjerna", napisala je Danijela ispod fotografija usporedivši sebe i svoje unuke.

Danijela Dvornik odlučila iseliti iz stana Možda vas zanima I Danijela Dvornik okreće novu životnu stranicu, iseljava iz stana u kojem je živjela s pokojnim Dinom Rubrika Stars Stars

"Druga fotografija. Znam ovaj pogled na tebi i dan danas", komentirao je suprug njezine kćeri Elle, Charles Pearce. "Neke stvari ne možeš promijeniti", odgovorila mu je Danijela, a i drugi su se složili kako joj se radoznao pogled uopće nije promijenio.

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0