Life&style

Danas je 2. veljače 2022. A znaš li što broj 222 predstavlja u tvom životu?

  • U veljači nas čeka nekoliko dana koji će sadržavati više brojki "dva"
  • Saznali smo što broj dva znači u numerologiji i zašto je važno ako ga vidimo u slijedu - 222
  • Znaš li zašto je važan za srodne duše?

Kad je riječ o astrologiji, numerologiji i spiritualnosti i brojevi imaju svoju ulogu. Veljača počinje mladim Mjesecom, i to u vodenjaku, što znači da stiže energija novih početaka i promjena. A zatim nas drugoga dana ovog mjeseca čeka prvi od posljednja tri "222 dana" ovog stoljeća. Sada računaš, zar ne? 

Ne  zamaraj se jer je vrlo jednostavno - riječ je o danima 2.2., 20.2. i 22.2.2022. godine. To su posljednji dani koji će sadržavati nekoliko brojki "dva", a slijed je to koji je započeo još 2002. godine i prebacio se na 2020. godinu. A nakon 2022. godine neće biti tu do 2222. godine! Puno dvojki, zar ne? A zašto je to važno za tebe?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren Kish (@lalakish_)

Naime, u numerologiji slijed triju dvojki, broj 222, označava anđeoski broj. Broj dva je energija dualnosti. partnerstva, veze i balansa. Uz njega se veže kompromis, prihvaćanje, suosjećanje i harmonija. A kad su na okupu tri dvojke, energija se pojačava. Znak je to da životu treba pristupiti s više suosjećanja i potražiti bolju ravnotežu i partnerstvo, a u konačnici - pronaći harmoniju.

A kad se sjetiš 2020. godine - nije li to točno ono što smo svi tada najviše tražili i trebali? Sada, u 2022. godini, situacija postaje još ozbiljnija. I zato nam dani koji su obilježeni brojem dva služe kao podsjetnik da su upravo balans i zajedničko djelovanje važni za naš svijet, i onaj veliki, ali i naš osobni.

Horoskopski znak vodenjak Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi imat će najbolju veljaču, njih čekaju samo dobre vijesti Rubrika Life&style Life&style

Kad vidiš dvojke koje se ponavljaju, to znači da biraš dobar put i da ga se trebaš držati. Iako će možda napredak biti spor, ipak će biti snažan i u konačnici te dovesti do tvog cilja.  Dva je broj strpljenja koji vodi do velike manifestacije. A ako ga, primjerice, vidiš u mailu (a prepoznaješ da nije prevara) koji ti nudi posao, znači da trebaš prihvatiti ponudu. Naravno, provjeri pošiljatelja.

Ako nakon susreta s nekim (ili baš u tom trenutku) vidiš tri dvojke, to bi moglo indicirati da si snažno povezana s tom osobom. Možda je to baš tvoja srodna duša, jer kako se vjeruje, jedna je duša pri stvaranju podijeljena na dva dijela, dvije polovice, i zato ovaj broj ima snažnu energiju povezanosti. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Može to biti i novo prijateljstvo, ali i ljubav. I naravno, kao i sve drugo u životu, i takva povezanost da bi opstala zahtijeva rad i ulaganje pa se nemoj opustiti i misliti da je dovoljna samo sudbina. I ona od tebe traži da joj se dokažeš. "Vodi se srcem i svojim razumom. Ovaj broj teži svojim dugoročnim ciljevima samo kroz upornu posvećenost", rekla je Kaitlyn Kaerhat, autorica knjige Ti si kozmički kod.

Kineski horoskop: 2022. je godina tigra Možda vas zanima Kineski horoskop za 2022.: godina tigra donosi nam radikalne promjene, ali u pozitivnom smislu! Rubrika Life&style Life&style

Dakle, broj dva u ovoj kombinaciji triju brojki će ti pokazivati da si na pravome putu, ohrabrivat će te, a tvoji će napori s vremenom donijeti plodne rezultate, kako pišu magazini o spiritualnosti. Što kažeš, hoćeš li vjerovati u to? 

Photo: Shutterstock

Komentari 0