Life&style

Da, da, i oni su zvijezde: životinjski Instagrami koje treba pratiti u 2019.

  • Životinje su opasna instagramska konkurencija ljudima. Neke od njih mogu se pohvaliti milijunskom publikom
  • Što je zanimljivo u njihovoj svakodnevici? Ništa posebno, ali tako su slaaaatke!
  • Na našoj ćeš ljestvici najpraćenijih su mačke i psi, ali i rakune i vjeverice

Titula najpopularnijih Instagram korisnika već odavno ne pripada samo ljudima. Po nekoliko tisuća lajkova dnevno odlazi na račun raznih pasa, mačaka, pa čak i rakuna i vjeverica. U moru svakakvih Instagram postova, ovi stavljaju osmijeh na lice i griju srce. Mi smo izdvojili nekoliko profila tih malih krznenih bića koji bi ti, ukoliko već nisu, mogli postati dnevna doza sreće.

Možda vas zanima Isprobala sam serum koji koriste poznate Hrvatice. Evo rezultata... Rubrika Beauty Beauty

 

Jiffpom

Prvo mjesto naše ljestvice pripada malom pomerancu Jiffpomu. Jiffpom se može pohvaliti s više od 30 milijuna pratitelja na društvenim mrežama od čega je 9 milijuna na Instagramu. Tri je puta ušao u Guinessovu knjigu rekorda i drži rekord kao najpraćenija Instagram životinjica. Ima i svoju liniju modnih dodataka, a druge (ljudske) zvijezde Instagrama, kao npr. Adriana Grande, ga obožavaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💗

A post shared by jiffpom (@jiffpom) on

 

 

Doug the Pug

Sljedeće mjesto pripada jednom malom naboranom biću izbuljenih očiju. Pugovi su već neko vrijeme izrazito popularna pasmina, a Doug the Pug njihov Instagram predstavnik s čak 3,7 milijuna pratitelja. S duhovitim opisima i maštovitim fotografijama, Doug je još jedan miljenik publike, ali i poznatih faca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“‪When u immediately remember that ur lactose intolerant” -Doug

A post shared by Doug The Pug (@itsdougthepug) on

 

Grumpy Cat

Ova je mačka, pravim imenom Tardar Sauce, prava Instagram senzacija. Ne doima se baš sretno ili simpatično nego se većinu vremena čini kako je, najblaže rečeno, ustala na krivu nogu. No, upravo je zbog toga postala planetarno popularna i danas broji više od 2 milijuna pratitelja. Od nedavno je i dio kampanje za Skechers tenisice, a izdala je i liniju parfema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I watched #football once. It was awful. #SuperBowl #superbowl53 #superbowlparty

A post shared by Grumpy Cat (@realgrumpycat) on

Marnie the Dog

Najstarija među svojim Instagram kolegama je svakako 17-godišnja Marnie. Iako iza sebe ima težak život, nakon što je sa svojih 11 godina spašena s ulice i posvojena, dospjela je na tron najpopularnijih Instagram dlakavaca. Ono što ju izdvaja od drugih je njezin specifičan jezik koji joj daje posebnu čar. Ima gotovo 2 milijuna pratitelja i više od 50 tisuća lajkova po objavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Making the most of the day

A post shared by Marnie The Dog (@marniethedog) on

Možda vas zanima Ne postoje opasne pasmine, postoje samo opasni vlasnici koji ne znaju s njima Rubrika Life&style Life&style

Juniper the Fox

U društvu popularnih pasa i mačaka svoje je mjesto pronašla i jedna lisica. Sa svojih 2,7 milijuna pratitelja, Juniper je zanimljiva jer se ne može puno ljudi pohvaliti s lisicom kao kućnim ljubimcem. Sa svojim bratom Figom, također sjevernoameričkom lisicom, živi u domu zajedno s drugim spašenim egzotičnim životinjama. Zbog svojih genetičkih različitosti ne bi preživjele u divljini stoga žive sretnim životom u civilizaciji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A million kisses couldn’t wake up this sleeping beauty

A post shared by J U N I P E R & F I G (@juniperfoxx) on

 

Možda vas zanima Ove su hrvatske zvijezde napuštenim životinjama pružile novi dom Rubrika Stars Stars

Pumpkin the Raccoon

Osim vjeverice, na ljestvici imamo i jednomjesečnog rakuna. Maleni je Pumpkin 2014. godine pao sa stabla nakon čega ga je udomila obitelj u čijem se dvorištu dogodio taj nesretni događaj. Živi u sretnoj simbiozi sa svojim novim ljudskim prijateljima, ali i s dva pseća brata. Sa svoja 1,4 milijuna pratitelja dijeli fotografije svog sretnog života na Bahamima. 

Jill the Squirrel

Jill je još jedna u nizu spašenih životinjica. Sirota je vjeverica bila žrtva uragana Isaac u Louisiani 2012. godine, a opisuje se kao vegetarijansku parkour majstoricu kojoj je jedini strah usisivač. Strastvena je obožavateljica Starbucks salveta, a svojih 613 tisuća pratitelja uveseljava zabavnim fotografijima i videima.

Lil Bub

Lil Bub samu sebe opisuje kao jedinstvenu mačku iz svemira. Pokupljena iz divljeg legla u Indiani 2011. godine, Bub uspješno gradi svoju internetsku karijeru, a pojavila se i na naslovnici Reddita, u talk showu i kao zvijezda dokumentarca VicePosvetila se i humanitarnom radu skupljajući novac za druge potrebite životinje. Iako ima već 8 godina, zbog svojih genetskih anomalija izgleda kao maleni mačić. Osim patuljastog rasta i velikih očiju, ima i pokoji prst viška, a sve ju to čini posebnom u svojoj vrsti.

 

Možda vas zanima Preeeslatko! Ovaj jež s Instagrama nas iz dana u dan oduševljava Rubrika Life&style Life&style

Hi.Wiley

Ovaj dalmatiner iz Colorada poseban je po tome što na vrhu nosa ima crnu mrlju u obliku srca. Psić se nije rodio s mrljom već se ona pojavila kad je bio star šest tjedana. Ovog jednogodišnjeg psića na Instagramu prati 140 tisuća pratitelja koji svakodnevno uživaju preslatkim slikama koje objavljuje njegova vlasnica. Vlasnica nije mogla smisliti ime za psa te je jednom prilikom u pivnici Wiley u Coloradu pila pivo pod nazivom 'Crno-bijelo' i odmah joj je sinulo da je to znak kako da nazove svog ljubimca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wiley ♥ (@hi.wiley) on

 

Photo: Instagram/pumpkintheraccoon

Komentari 0