Life&style

Coccole, novi je spa i boutique za pse u Smoboru iza kojeg stoji pudlica-influencerica

  • Ok, Coccole ipak nije osnovala sama pudlica Cocco već i njezina vlasnica Leona
  • Posao ekonomistice zamijenila je uređivanjem čupavih ljubimaca, a salon nudi doista posebne usluge
  • Tu su ozonska SPA kada s mliječnom kupkom, zelena glina i aromaterapija za pse

Leona Kostadinović, vlasnica novootvorenog SPA i boutiqua za pse Coccole u Samoboru, napustila je sigurnu ekonomsku karijeru u razvoju EU projekata i zamijenila je uređivanjem čupavih ljubimaca. Unatoč za poduzetništvo izazovnim vremenima, priča ona, odlučila je pratiti svoj san. Tako je nakon Leoninog dugogodišnjeg ulaganja u svoje znanje i edukacije u 'Special One grooming akademiji' u Italiji pokrenut projekt koji je u mnogočemu poseban. "Neki od proizvoda i usluga koje nudim u Coccole salonu, među prvima su u Hrvatskoj" priča vlasnica Coccole.

Coccole salon | Autor: Coccole salon Coccole salon

"Od posebnih usluga koje se izdvajaju u Coccole salonu su SPA tretmani, ozonska SPA kada s kromoterapijom, mliječna kupka, detox tretman zelenom glinom i aromaterapija za pse, a premium SPA tretmane za pse imali su priliku među prvima isprobati i ljubimci nekih hrvatskih influencerica i pjevačica." U ponudi su još i CO2 tretman za sjaj i hidrataciju, šapokura tj. njega šapa koja uključuje potkraćivanje noktiju, brušenje istih te nanošenje organskog Lila loves it balzama za regeneraciju mekuši s masažom. Naglašava da su usluge namijenjene samo za male i srednje pse.

A ovdje se mogu nabaviti proizvodi za pse najviše kvalitete, poput psećih poslastica za uklanjanje plaka i bakterija iz ustiju, smoothiji za pse. 

Coccole salon | Autor: Coccole salon Coccole salon

Zvijezda priče je njezina toy pudla Coco, koja je i bila razlog otvaranja SPA-a za pse. "Na taj sam joj način htjela vratiti svu ljubav koju za nju osjećam. Ona mi je nabolji prijatelj, a obožavaju ju i followeri sa svih dijelova svijeta koji vjerno prate njene avanture i savjete o grooming rutini i prehrani" kaže vlasnica Coccole salona. 

Možda vas zanima Ljudi koji su svog psa odveli frizeru i dobili natrag sasvim drugu životinju Rubrika Life&style Life&style

Coccole salon | Autor: Coccole salon Coccole salon

 

Photo: Coccole salon

Komentari 0