Life&style

Coca-cola s novom božićnom kampanjom raznježila ljude - pogledaj reklamu!

  • Nema Božića bez Coca-Coline reklame koja će nas dirnuti
  • Pogledaj najnoviji video spot /reklamu Coca Cole u sklopu kampanje "Prava magija"
  • Mi smo zasuzili, a ti?

Jedan od prvih vijesnika Božića, uz neizostavnih Mariahnin "All I Want For Christmas", svakako je i božićna reklama Coca-Cole. I dok su izlozi trgovina već okićeni, na Netflixu je izašao i prvi božićni film, a imamo i prvu hrvatsku radio stanicu koja pušta isključivo božićne pjesme, već smo se malo zapitali - gdje je nestala Coca-Cola?

E pa ovdje je, što znači - božićna groznica službeno može započeti.

Coca cola i Božić oduvijek su se voljeli, a poznato je da je i jedan od najjačih svjetskih brendova izmislio izgled Djeda Božićnjaka kakvog znamo danas - bucmastog djedice sa dugom sijedom kosom i bradom. Volimo Coca-Coline božićne reklame jer su tople, a neću lagati da su mi nekada izmamile i suzu u oku. To se zov dobar marketing!

Možda vas zanima Pripremi maramice! Božićna reklama Coca-Cole je toliko dirljiva da svi moramo pustiti suzu Rubrika Life&style Life&style

Coca - Cola nije podbacila ni ove godine, a najnovija božićna kampanja ističe "pravu čaroliju ljudskih veza" lansiranjem prve reklame u sklopu kampanje "Prava magija". 

Reklama, to jest, kratki film koji govori o dječaku koji se za Božić uselio u novi stan s mamom. Dječak primjećuje kako u zgradi živi starija, usamljena žena, kao i to da zgrada nema dimnjak. Dolazi na ideju da sam izgradi dimnjak uz pomoć majke i susjeda. Čitavu reklamu pogledajte sami. Ja sam opet zasuzila. 

Možda je do Coca-Cole, a možda je PMS.

Photo: Screenshot Youtube
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BettyBoop_011

    Mislim da njihove reklame nikada niko neće nadmašiti. Svaka čast! Volim ovo doba godine, pred Božić. Kad krene ukrašavanje, pa i preterivanje. I ja preterujem sa girlandama, xenonlight svećicama, ukrasima i svećama. Ali, stvarno je vreme čuda. Ne mogu da ... prikaži još!
  • vi

    dosadno