Life&style
Obitelj Addams

Catherine Zeta-Jones je kao stvorena za ulogu Morticije Addams u hit seriji Tima Burtona koja dolazi na Netflix

  • Catherine Zeta-Jones utjelovit će lik Moriticije Addams u Netflixovoj adaptaciji priče o obitelji Addams
  • Iako je u fokusu priče kći obitelji, Wednesday Addams, Catherine je svojom interpretacijom Moriticije svakako privukla pozornost
  • Uz Catherine Zetu Jones, u seriji će se pojaviti i druge poznate glumačke zvijezde, a redatelj je slavni Tim Burton

Samo nekoliko tjedana nakon što je Catherine Zeta-Jones iznenadila svoje fanove transformacijom u plavušu za seriju na Disney+ National Treasure, 'Edge of History', dobitnica nagrada Oscar i Tony još jednom je dokazala da nema ulogu koju ne može preuzeti.

U posljednjoj u nizu adaptacija o obitelji Addams, koja na jesen dolazi na Netflix, Catherine Zeta-Jones utjelovit će slavni lik Morticije Addams, matrijarha obitelji. U najnovijem traileru za nadolazeću seriju, Catherine Zeta-Jones savršeno se prilagodila i nosi prepoznatljivu gracioznu haljinu zvonolikih rukava.

obitelj Addams | Autor: Instagram @farandulanews Instagram @farandulanews Morticia i Gomez Addams

Vanity Fair prenosi kako je za kostimografiju u seriji angažirana Oscarom nagrađena kostimografkinja Colleen Atwood, koja je spojila prepoznatljivi izgled showa s goth pečatima redatelja serijala, slavnog Tima Burtona.

obitelj Addams | Autor: Instagram @farandulanews Instagram @farandulanews Morticia i Wednesday Addams

Začetnici ideje o novoj seriji, Miles Millar i Alfred Gough, objasnili su da će se serija koncentrirati na odnos između Morticije Addams i njene kćeri Wednesday Addams, u čijoj je ulozi mlada glumica Jenna Ortega. "Odnos koji se proteže kroz cijeli serijal je onaj između Wednesday i njene majke Morticije. Kako izaći iz sjene majke koja je glamurozna poput Morticije", rekao je Alfred Gough za Vanity Fair.

Možda vas zanima Vizualno predivan, romantičan i beskrajno šarmantan, ovaj film lagano ide među naše favorite godine! Rubrika Life&style Life&style

Catherine Zeta-Jones još je jedna u nizu glumica koje su maestralno preuzele ulogu slavnog lika Morticije Addams. Prije nje, ulogu Morticije imale su Carloyn Jones u TV seriji te u televizijskom filmu 'Halloween with the New Addams Family'. Anjelica Houston igrala je Morticiju Addams u 'The Addams Family' te u nastavku filma, 'Addams Family Values'.

Anjelica Houston kao Morticia Addams | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Anjelica Houston kao Morticia Addams

Daryl Hannah imala je ulogu Morticiju u filmu iz 1998., 'Addams Family Renuion'. Kanadska glumica Ellie Harvie igrala je Morticiju u seriji 'The New Addams Family'.

U prvoj animiranoj seriji iz 1973., glasovnu ulogu Morticije imala je Janet Waldo, dok je u animiranoj verziji o obitelji iz 1992., glas Morticiji dala Nancy Linari. U brodvejskom mjuziklu, Morticiju je prvo igrala Bebe Neuwirth, dok ju je godinu dana kasnije, 2011., zamijenila Brooke Shields.

U animiranoj verziji iz 2019., glas je Morticiji dala Charlize Theron te je 2021. reprizirala svoju ulogu, a sad je će Morticiju utjeloviti i Catherine Zeta-Jones.

Obitelj Addams | Autor: Instagram @wednesdaynetflix Instagram @wednesdaynetflix Obitelj Addams

Ostatak glumačke postave uključuje Luisa Guzmána kao Gomeza Addamsa, Isaaca Ordoneza kao Pugsley, ali i Christinu Ricci, 'originalnu' Wednesday Addams, koja je ovaj lik utjelovila u filmovima o obitelji Addams iz 90-ih, no njena točna uloga još nije otkrivena.

Prema Vanity Fairu, radnja serije 'Wednesday' fokusirat će se na misterij s "velikim brojem ubojstava koja šokiraju mali gradić", gdje Wednesday Addams pohađa internat. 

Kombinacija Tima Burtona, Catherine Zete-Jones i obitelji Addams zvuči savršeno. Jedva čekamo!

Možda vas zanima Tko je zgodni glumac koji je ulogom Lukea u filmu 'Purpurna srca' šarmirao žene diljem svijeta Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram @wednesdaynetflix

Komentari 0