Life&style

Canddy Coffe je najslađa kava koju možeš popiti u Zagrebu, a znamo i gdje to učiniti

Ako i ti, poput nas, uživaš u ispijanju kave, onda će ti se svidjeti ova fora kava u Zagrebu. Naime, "Candy Coffe" je piće koje sadrži naše dvije velike ljubavi - kavu i slatkiše. Na prvu nam spoj kave i slatkiša, moramo priznati zvuči malo čudno, ali ipak nam je probudilo zanimanje. "Candy Coffe" je kava koja se poslužuje sa šećernom vunom. Međutim, vuna se ne ubaci samo u kavu, već stoji iznad kave, a zbog topline koju kava ispušta, vuna se krene topiti i tako nastane "Candy Coffe".

Samo serviranje kave je veoma kreativno, a šećerna vuna izgleda kao oblak iz kojeg padaju kapljice kiše kada se topi. Moramo priznati da je ovo veoma originalno i zanimljivo. Mjesto na kojem se nalazi "Candy Coffe" je Michi Garden Cocktail & Caffe Bar.

Cijena "Candy Coffe" kave je 4,90 eura, a možeš je popit na na Bundeku u Ulici Damira Tomljemovića.

Možda vas zanima Iako volimo centar, Zagreb ima sjajne lokacije za kavu ili koktel i po kvartovima. Evo 3 adrese Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @michigarden.bar
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    secerna kava