Life&style

Iako volimo centar, Zagreb ima sjajne lokacije za kavu ili koktel i po kvartovima. Evo 3 adrese

  • Slobodni smo primijetiti da u Zagrebu neprestano „niču“ novi kafići i barovi koji nas oduševe svojom ponudom
  • Iako uglavnom lokacijski gravitiraju centru, u zagrebačkim kvartovima se mogu pronaći sjajne lokacije na kojima ćeš maksimalno uživati
  • Potaknuti time, odlučili smo izdvojiti tri najpopularnije koje prvom prilikom posjeti

Ugodan ambijent, zanimljiv interijer i odlična, kreativna ponuda, samo su neki od načina kako opisati lokacije koje smo izdvojili. Svaka od njih posebna je na svoj način, stoga ako ovih dana želiš promijeniti rutinu i posjetiti neko novo mjesto, u nastavku potraži 3 favorita s kojima ćeš biti oduševljena!

Landsky bar 

Landsky bar nalazi se na Ljubljanici i posvećen je prvoj hrvatskoj kondukterki, Pauli Landsky. Interijer je, kao što pretpostavljaš, uređen s detaljima tramvaja te naginje ga industrijskoj estetici. Landsky je nevjerojatno ugodan i šarmantan, a osim interijera, tu je i vanjska staklena terasa koja se ljeti u potpunosti otvara. Što se tiče ponude, ima svega, od klasičnih toplih napitaka pa sve do vrlo zanimljivih, specifičnih koktela – Landsky je idealan odabir za jutarnju kavu ili afterwork druženje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Landsky Bar (@landsky30)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Landsky Bar (@landsky30)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Landsky Bar (@landsky30)

Michi Garden Cocktail & Caffe Bar

U neposrednoj blizini Bundeka, točnije u Bundek centru, nalazi se Michi Garden Cocktail & Caffe Bar. Radi se o novijem kafiću koji u svom asortimanu ima, nazovimo to, dnevnu i večernju ponudu, a istaknuli su se zanimljivom varijantom kave.

Možda vas zanima Ne moramo više ići u Ljubljanu po kurtoš (trdelnik), najslađa pekarnica otvorila se i u Zagrebu Rubrika Life&style Life&style

Radi se o Candy Coffee kavi koja se poslužuje na vrlo poseban način, odnosno na specijalnoj konstrukciji se nalazi šećerna vata koja se otapanjem sama ulijeva u kavu. Također, u ponudi su i homemade limunade od prirodnih sastojaka i pregršt ukusnih koktela.

Hub Cooltura Pub

Hub Cooltura Pub je bez razmišljanja jedno od najboljih zagrebačkih mjesta. Lokal se je smjestio u Rapskoj 20, a vintage uređenje s pregršt detalja koje bismo satima mogli istraživati, prati i jednako bogata ponuda svih vrsta pića. Ovo je mjesto na koje možeš doći potpuno sama, ali i s društvom – osjećat ćeš se jednako dobro. 

 

Photo: Instagram / @hubcoolturapub

Komentari 0