Life&style

Bruno Šimleša prikuplja novac za žene oboljele od raka hodajući Via Adriatica Trailom. Donirati možeš i ti!

  • Bruni Šimleši danas je prvi dan na njegovom putu s humanitarnim ciljem
  • Sa suprugom Majom upustio se u avanturu u kojoj će prijeći 2 milijuna koraka Via Adriatica Trailom kako bi prikupio novac za pomoć ženama oboljelim od raka
  • I ti možeš sudjelovati u ovoj akciji i donirati novac udruzi "Sve za nju" jer je svaki prilog dobrodošao

Bruno Šimleša ponosno je sa suzama radosnicama objavio kako je došao dan koji je dugo iščekivao. Odlučio je prijeći put dug 1100 km duž jadranske obale, a preko najviših planinskih vrhunaca u njezinom zaleđu kako bi prikupio novac za psihološku pomoć ženama oboljelim od raka.

"Skupljamo novac za udrugu Sve za nju - to je sjajna zagrebačka udruga koja pruža besplatnu psihološku pomoć oboljelima od raka. Godinama surađujem s njima i radi se o izvrsnim ženama koje doslovno oboljelima povećavaju šanse u borbi za život. U svakoj prilici rado uskočim za pomoć, a sada pred sobom imamo i cilj skupiti pola milijuna kuna, što od privatnih osoba, što od tvrtki  i već smo na 13 tisuća kuna iako zapravo nismo ni krenuli i mislim da smo na jako dobrom putu'', rekao je Šimleša. 

A ovu velikodušnu akciju možeš podržati i ti! Svaka uplata je važna, a novac za udrugu Sve za nju prikupljati će se na crowdfunding platformi Čini pravu stvar, te također i preko domaće aplikacije za prijenos novca Keks pay.

Njegova avantura u osvajanju Via Adriatica Trail staze kreće od rta Kamenjak, a u toj avanturi nije sam jer mu se pridružila i supruga Maja. "I sada je vrijeme za suze radosnice jer sutra u 9h konačno krećemo s rta Kamenjak!" objavio je sinoć spisatelj i kolumnist miss7. "Držite nam fige i sudjelujte u humanitarnom dijelu jer želim da zajedno tisućama žena koje boluju od raka omogućimo besplatnu psihološku pomoć. Mi to možemo, znam to!!! Sutra nas očekuje prvih 30-ak kilometara hodanja, ihaaaaaaa!!!", napisao je Šimleša u Instagram objavi.

 | Autor: miss7 miss7 Bruno Šimleša otisnut će se na 50-ak dana dugo pješačenje Via Adriatica trailom

Jedna je to od mnogih jer će Bruno, kad god bude u prilici i bude imao signala dijeliti s nama trenutke i doživljaje s ove prekrasne avanture. Facebook stranica Brune Šimleše glavni je kanal preko kojeg se može pratiti put, i FB stranica Via Adriatica traila će biti jako aktivna i na njoj će Bruno objavljivati fotografije.

 

 

Photo: Instagram@pleasehatethesethings

Komentari 0