Life&style
Pierce Brosnan, film 'The Last Rifleman'

Britanski ljepotan i bivši Bond: nitko ga ne bi kao 90-godišnjaka prepoznao u filmu 'The Last Fireman'

  • Film 'The Last Fireman' inspiriran je istinitom pričom o veteranu koji je pobjegao iz svog staračkog doma kako bi obilježio godišnjicu 'Dana D' u Francuskoj
  • U glavnoj ulozi je Pierce Brosnan, koji je doista neprepoznatljiv, jer glumi 92-godišnjeg ratnog veterana 
  • Izišao je prvi trailer, a Brosnan doista izgleda 'fantastično' 

Nadahnut istinitom pričom, film 'The Last Rifleman' prikazuje Pierca Brosnana u ulozi Artieja Crawforda, veterana iz Drugog svjetskog rata, koji na 75. godišnjicu iskrcavanja na 'Dan D' odlučuje pobjeći iz svog staračkog doma i krenuti na putovanje u Francusku kako bi odao počast tom važnom događaju.

 | Autor: Sky UK Sky UK Foto: Sky UK, Pierce Brosnan

U filmu se vidi kako je Brosnan 'ostario' kako bi glumio 92-godišnjeg veterana, a trailer otkriva da će također glumiti mlađu verziju Artieja. Međutim, tu je i James Keating, koji glumi Artieja tijekom Drugog svjetskog rata.

Film 'The Last Rifleman' bit će dostupan za gledanje na Sky Cinema i NOW od nedjelje, 5. studenog.

Film 'Pain Hustlers', emily Blunt i Chris Evans Možda vas zanima 'Pain Hustlers' brzo se popeo na 1. mjesto na Netflixu: što je u filmu doista istina, a što fikcija? Rubrika Life&style Life&style

„Odvažno putovanje Bernarda Jordana privuklo je pozornost i istaknulo duh koji je utjelovio generaciju Drugog svjetskog rata“, izjavio je autor filma Kevin Fitzpatrick, kada je film prvi put najavljen.

 | Autor: Sky UK Sky UK Foto: Sky UK, Pierce Brosnan

„Bio sam očaran ovom pričom i motivima koji tjeraju čovjeka pred kraj života u potragu na mjesto koje čuva samo bolna sjećanja“, dodao je. 

U režiji Terryja Loanea,u filmu 'The Last Rifleman' također glume Clémence Poésy, Jürgen Prochnow, John Amos, Desmond Eastwood i Claire Rafferty.

Film 'Leave the World Behind' Možda vas zanima Julija Roberts u ulozi u kakvoj je nismo vidjeli: u 'Leave the World Behind' igra, blago rečeno, vrlo antipatičan lik Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    sminka sve moze