Life&style

Bread Club se otvorio na novoj lokaciji - zapadni dio Zagreba lakše će doći do omiljenih poslastica!

Imamo uzbudljive vijesti za ljubitelje kruha i sladokusce u Zagrebu! Bread Club, omiljena craft pekarnica, upravo je otvorila svoja vrata na novoj lokaciji u zapadnom dijelu grada. Ovo proširenje približava njihove slatke poslastice još većem broju posjetitelja i obožavatelja.

Priča o Bread Clubu: Strast za prirodnim kvascem

Bread Clubovo putovanje započelo je s jednostavnim, ali snažnim sastojkom - prirodnim kvascem, također poznatim kao kiselo tijesto. Osnivači Anamaria, Andrija, Darko i Zrinka otkrili su čaroliju koju može stvoriti mješavina fermentiranog brašna i vode. Ovo otkriće potaknulo je njihovu strast i dovelo do rođenja Bread Cluba. Tim Bread Cluba posvetio se iskorištavanju snage prirodnog kvasca u svom procesu proizvodnje kruha. Ova predanost korištenju prirodne tehnologije rezultira kruhom koji nije samo ukusan, već je i zdraviji i lakše probavljiv.

Salata od tune i hrskave riže Možda vas zanima Hrskava, pikantna salata od riže i tune hit je na Tiktoku, jednostavno je neodoljiva Rubrika Life&style Life&style

Tim ujedinjen ljubavlju prema pečenju

Ono što izdvaja Bread Club je njegov tim strastvenih pekara. Unatoč tome što dolaze iz različitih profesionalnih sredina, svaki je član odlučio nastaviti svoju ljubav prema pečenju. Ta se zajednička strast pretvara u svaku štrucu kruha i slasno pecivo koje stvaraju, pridajući svakom proizvodu posebnu pažnju. Bread Club je više od mjesta za kupnju kruha.

To je vizija koja se neprestano razvija i usmjerena je na beskompromisnu kvalitetu svakog proizvoda. Tim je predan stalnom učenju i poboljšanju tehnika pečenja pa su tako odnedavno u njihovu ponudu stigle i ručno rađene buhtle s nadjevom od šljiva koje vraćaju sjećanja na one nezaboravne nedjeljne ručkove!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gloria (@gloria.hr)

Kolač od jabuka sa špekulas keksima Možda vas zanima Kolač od jabuka i špekulas keksa: savršen jesenski recept koji ne uključuje pečenje Rubrika Life&style Life&style

Posjeti novu lokaciju i uživaj u najukusnijim poslasticama

Nova lokacija Bread Cluba nalazi se u Ilici 203, zgodno smještena uz tramvajsku stanicu Sveti Duh. Posjetitelji se mogu veseliti toplim, svježe napravljenim sendvičima i raznim bogatim, slatkim pecivima. Pekara također nudi omiljena matcha pića u ugodnom, primamljivom ambijentu savršenom za uživanje u ovim poslasticama.

Bilo da si dugogodišnji obožavatelj ili ćeš to tek postati, nova lokacija u zapadnom dijelu Zagreba nudi ti savršenu priliku za uživanje u njihovim slasnim kreacijama. Od trenutka kada uđeš unutra, obavit će te neodoljivi miris svježe pečenog kruha i topla, gostoljubiva atmosfera po kojoj je Bread Club poznat.

Možda vas zanima Ovu kavu se nećemo libiti popiti niti navečer, dapače! Jesi li probala džinpresso? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @breadclub_zagreb

Komentari 0