Life&style

Brad Pitt je opet sam - potvrđeno je da je veza s Nicole završena

  • Prošlo ljeto počelo se pisati o novoj ljubavi Brada Pitta
  • Riječ je o prelijepoj njemačkoj manekenki Nicole Poturalski
  • Izgleda da je romansa glumca i manekenke završila 

Brad Pitt je, izgleda, završio još jednu svoju romansu. Američki mediji pišu da im je potvđeno da glumac i njemačka ljepotica Nicole Poturalski više nisu skupa i da je jedan od najvećih holivudskih zavodnika opet sam. 

Za vezu Brada s lijepom manekenkom javnost je prošlo ljeto kada su zajedno uživali u dvorcu u Francuskoj koji Brad posjeduje s bivšom suprugom Angelinom Jolie. Par nije komentirao svoju vezu, čak ni kada se pisalo o detaljima Nicoleina braka i njezinom 41- godinu starijem suprugukojemu se, izgleda, vratila nakon par mjeseci zabave sa slavnim ljepotanom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sundays 🧖🏼‍♀️

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Možda vas zanima Hm, nešto je jako čudno s izgledom Brada Pitta i njegovim ženama. Pogledaj što on zapravo radi Rubrika Life&style Life&style

Nicole je u braku s Rolandom Maryjem, ugostiteljem u čijem su se restoranu 'Borchardt' Brad i Nicole, kako se piše, upoznali. Supružnici, koji imaju sedmogodišnjeg sina, navodno su dogovorili 'otvoreni' brak u kojemu se oboje smiju viđati s drugim ljudima i veza njegove supruge s Bradom Pittom, kažu upućeni, nije smetala Rolandu. 


"Nije zainteresiran za negativnost i ljubomoru", rekao je Rolandov prijatelj novinarima kada su pitali kako podnosi to što mu je supruga u vezi s Bradom, a čini se da on dobro poznaje svoju lijepu ženu i da je znao da će mu se vratiti - čak i kad mu je suparnik sam Brad Pitt. 

  Možda vas zanima Nova djevojka Brada Pitta nije uvijek živjela u luksuzu, evo tko je Nicole Poturalski Rubrika Stars Stars
Photo: Shutterstock/instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    sada jennifer ima priliku